Намерете влак от София до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,06 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 15 мин.
връзки на ден 28
Първо заминаване 08:20
Последно отпътуване 01:50
разстояние 132 km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Пловдив

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Пловдив?

Средната цена на билети за влак от София до Пловдив е 9,27 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Пловдив могат да бъдат около 0,06 лв..

Кои фирми ви отвеждат от София до Пловдив с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Пловдив.

Цена на билет - всеки ден

11,09 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв.

Влакове от София до Пловдив

Колко време отнема от София до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пловдив тръгва в 08:20, докато последният в 01:50. Пътуването продължава средно 3 ч. 15 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 2 ч. 25 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете до Пловдив ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на ПЛОВДИВ.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от София с влак?

28 влакови връзки съществуват дневно до Пловдив от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 13 директни линии, спрямо 15 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Пловдив от София, моля имайте предвид, че има 28 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 15 маршрута с поне една смяна, спрямо 13 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.