Намерете влак от София до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 12 мин.
Връзки на ден 290
Първо заминаване: 06:15
Последно отпътуване: 00:05
Разстояние 132km

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Пловдив на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Пловдив?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Пловдив.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Пловдив?

Билетите за влак от София до Пловдив струват средно 7,48 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,95 лв..

Цена на билет София - Пловдив всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
12,11 лв.9,78 лв.9,78 лв.9,78 лв.9,78 лв.13,16 лв.9,78 лв.

Влакове от София до Пловдив


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Пловдив на СОФИЯ СЕВЕР, който пристига на ПЛОВДИВ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Пловдив?

27 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 12 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Пловдив с влак?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 39 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 2 hours and 49 minutes. Първият влак тръгва от София в 06:11, докато последният тръгва в 14:11.