Влак София - Дулово цени от 8,28 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
8,28 лв.

София до Дулово с влак

Пътуването от София до Дулово от влак е 334,22 km и отнема 10 ч 19 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 13:05 ч. и последното на 22:51 ч.. Възможно е да пътувате от София до Дулово от влак само за 8,28 лв. или за 28,96 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,28 лв..

Най-ниската цена8,28 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 19 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена8,28 лв.
Най-висока цена28,96 лв.
Първо заминаване13:05 ч.
Последно заминаване22:51 ч.
Разстояние334,22 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеДулово
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Dulovo

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от София до Дулово с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Дулово? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от София до Дулово с влак?

Когато пътувате от София до Дулово, можете да очаквате да платите средно около 24,23 лв.. Може да успеете да намерите цени до 8,28 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Дулово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Дулово варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 24,23 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Дулово с влак?

Разстоянието между София и Дулово е приблизително 334,22 km. Като цяло ще ви отнеме около 10 ч 19 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от София до Дулово, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Дулово ще завършат пътуването в 9 ч 1 мин. Средно ще ви отнеме около 10 ч 19 мин, за да пътувате 334,22 km между София и Дулово.

В колко часа са заминаващите от София до Дулово?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 13:05 ч., а последното - в 22:51 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Дулово могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от София до Дулово тръгва в 13:05 ч., докато последният отпътува в 22:51 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Дулово. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Дулово с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Дулово. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Dulovo (Bulgaristan) в Дулово. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Дулово.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Дулово?

Маршрутът от София до Дулово се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Дулово, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 3 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Дулово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Dulovo

Евтини билети за влак от София до Дулово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Дулово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Дулово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Дулово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Dulovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,28 лв. до 24,83 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 67% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Дулово

Най-евтините билети за влак София - Дулово могат да бъдат намерени само за 7,02 лв., ако имате късмет, или средно за 20,16 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,43 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дулово с влак

Когато пътувате до Дулово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Дулово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Дулово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Дулово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
23.4kg
Автобус
25.07kg
Полет
66.84kg
Кола
53.47kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Дулово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Дулово са 23.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Дулово? Като вземете влака между София и Дулово, ще спестите 43.44kg CO2 емисии спрямо полет, 1.67kg спрямо автобус и 30.07kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Дулово?
Билет влак от София до Дулово е 24,23 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,28 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Дулово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Дулово е 8,28 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Дулово от влак?
София до Дулово е 334,22 km.
Колко време трае влак между София и Дулово?
София до Дулово е средно 10 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 1 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Дулово?
София до Дулово има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Дулово?
Най-ранният влак от София до Дулово тръгва на 13:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Дулово?
Последният влак от София до Дулово тръгва на 22:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Дулово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,28 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Дулово?
Има средно 2 от София до Дулово.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Дулово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Дулово е 9 ч 1 мин.
Има ли директен влак от София към Дулово?
Да, има директен влак между София и Дулово.
Какви са емисиите на CO2 за София до Дулово от влак?
Пътуването на влак от София до Дулово създава 23.4kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Дулово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути