Намерете влак от София до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,51 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 56 мин.
връзки на ден 19
Първо заминаване 07:53
Последно отпътуване 01:25
разстояние 148 km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Асеновград

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Асеновград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Каква е цената на билетите за влак от София до Асеновград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Асеновград за 1,51 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Асеновград струват средно 4,65 лв..

Влакове от София до Асеновград: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Асеновград.

Влакове от София до Асеновград

Колко време отнема от София до Асеновград и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 3 ч. 24 мин., но средно отнема 3 ч. 56 мин.. Първият влак, водещ до Асеновград е в 07:53, докато последният тръгва от София в 01:25.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Асеновград?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко влакови връзки има от София до Асеновград всеки ден?

Ако желаете да отидете в Асеновград от София с влак, 19 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 19 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Асеновград с влак, има 19 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 19 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.