Влак София - Асеновград цени от 5,01 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Асеновград с влак

Пътуването от София до Асеновград от влак е 147,8 km и отнема 4 ч 16 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 05:47 ч. и последното на 22:25 ч.. Възможно е да пътувате от София до Асеновград от влак само за 5,01 лв. или за 16,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,01 лв..

Най-ниската цена5,01 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 16 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена5,01 лв.
Най-висока цена16,57 лв.
Първо заминаване05:47 ч.
Последно заминаване22:25 ч.
Разстояние147,8 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеАсеновград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Asenovgrad

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от София до Асеновград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Асеновград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от София до Асеновград?

Най-евтините билети за влак от София до Асеновград струват 5,01 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 9,71 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Асеновград.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 9,71 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Асеновград.

Колко време отнема да се стигне от София до Асеновград с влак?

Пътуването от София до Асеновград с влак обикновено отнема 4 ч 16 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 147,8 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 16 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Асеновград продължава около 147,8 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 16 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 12 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Асеновград възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от София до Асеновград?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Асеновград, който обикновено тръгва в 05:47 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:25 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от София до Асеновград тръгва в 05:47 ч., докато последният отпътува в 22:25 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Асеновград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Асеновград с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Асеновград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Асеновград.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Асеновград?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от София до Асеновград. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от София, които пътуват директно до Асеновград. Има 12 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Асеновград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Asenovgrad

Евтини билети за влак от София до Асеновград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Асеновград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Асеновград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Асеновград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Asenovgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,24 лв. до 10,55 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 41% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Асеновград

Най-евтините билети за влак София - Асеновград могат да бъдат намерени само за 2,54 лв., ако имате късмет, или средно за 7,61 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,08 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Асеновград с влак

Когато пътувате до Асеновград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Асеновград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Асеновград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Асеновград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.35kg
Автобус
11.08kg
Полет
29.56kg
Кола
23.65kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Асеновград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Асеновград са 10.35kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Асеновград? Като вземете влака между София и Асеновград, ще спестите 19.21kg CO2 емисии спрямо полет, 0.73kg спрямо автобус и 13.3kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Асеновград?
Билет влак от София до Асеновград е 9,71 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Асеновград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Асеновград е 5,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Асеновград от влак?
София до Асеновград е 147,8 km.
Колко време трае влак между София и Асеновград?
София до Асеновград е средно 4 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 12 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Асеновград?
София до Асеновград има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Асеновград?
Най-ранният влак от София до Асеновград тръгва на 05:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Асеновград?
Последният влак от София до Асеновград тръгва на 22:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Асеновград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Асеновград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Асеновград е 3 ч 12 мин.
Има ли директен влак от София към Асеновград?
Да, има директен влак между София и Асеновград.
Какви са емисиите на CO2 за София до Асеновград от влак?
Пътуването на влак от София до Асеновград създава 10.35kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Асеновград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути