Влак София - Асеновград цени от 9,98лв.

Започва от
9,98лв.
откривам

София до Асеновград с влак

Пътуването от София до Асеновград от влак е 147,6 km и отнема 3 ч. 23 мин.. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 06:49 и последното на 23:55. Възможно е да пътувате от София до Асеновград от влак само за 9,98лв. или за 18,98лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,98лв..

Най-добра цена 9,98лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 23 мин.
Връзка на ден 13
Най-ниската цена 9,98лв.
Най-висока цена 18,98лв.
Първо заминаване 06:49
Последно заминаване 23:55
Разстояние 147,6 km
Заминаване София
Пристигане Асеновград
Превозвачи BDZ

Влак Билети от София до Асеновград

  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  26°
  Oct 03
  Още
  26°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  25°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  16°
  Oct 08
  Още
  11°
  Oct 09
  Още
  10°
  Oct 10
  Още
  11°
  Oct 11
  Още
  15°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
20°

Стигнете от София до Асеновград с Virail

Планирате да пътувате от София до Асеновград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от София до Асеновград?

Когато пътувате от София до Асеновград, можете да очаквате да платите средно около 10,61лв.. Може да успеете да намерите цени до 10лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от София до Асеновград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Асеновград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Асеновград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Асеновград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6лв. до 11лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 41% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Асеновград

Най-евтините билети за влак София - Асеновград могат да бъдат намерени само за 3лв., ако имате късмет, или средно за 8лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Асеновград с влак

Когато пътувате до Асеновград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от София до Асеновград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Асеновград от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

София до Асеновград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.5kg
Автобус
10.1kg
Полет
402.4kg
Кола
38.8kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Асеновград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Асеновград са 1.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Асеновград? Като вземете влака между София и Асеновград, ще спестите 400.9kg CO2 емисии спрямо полет, 8.5kg спрямо автобус и 37.3kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Асеновград?
Билет влак от София до Асеновград е 11,47лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,98лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Асеновград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Асеновград е 9,98лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Асеновград от влак?
София до Асеновград е 147,6 km.
Колко време трае влак между София и Асеновград?
София до Асеновград е средно 4 ч. 28 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 23 мин..
Какви компании работят от София до Асеновград?
София до Асеновград се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от София до Асеновград?
София до Асеновград има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Асеновград?
Най-ранният влак от София до Асеновград тръгва на 06:49. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Асеновград?
Последният влак от София до Асеновград тръгва на 23:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Асеновград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,98лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Асеновград?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Асеновград. Можете да преминете от Sofia-sever и можете да стигнете до Asenovgrad.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Асеновград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Асеновград е 3 ч. 23 мин..
Има ли директен влак от София към Асеновград?
Да, има директен влак между София и Асеновград.
Какви са емисиите на CO2 за София до Асеновград от влак?
Пътуването на влак от София до Асеновград създава 1.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Асеновград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути