Намерете влак от София до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,56лв.
Продължителност на пътуването 4 ч.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 22:18
Разстояние 148km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Асеновград

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Асеновград?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Асеновград.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Асеновград?

Билетите за влак от София до Асеновград струват средно 5,03 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,30 лв..

Цена на билет София - Асеновград всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
5 лв. Още 5 лв. Още 5 лв.5 лв. Още

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Асеновград?

Влаковете до Асеновград заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Колко влакови връзки има от София до Асеновград всеки ден?

17 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 17 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Асеновград с влак?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 54 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Асеновград за 3 hours and 24 minutes. Първият влак тръгва от София в 05:11, докато последният тръгва в 22:02.