Намерете влак от Видин до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 10 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 04:50
Последно отпътуване: 17:20
Разстояние 103km

С virail са най-евтините билети за влак от Видин до Враца

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Видин до Враца. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Видин до Враца?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Видин и Враца.

Колко е най-евтиният билет за влак от Видин до Враца?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Видин до Враца за 4,10 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Враца струват средно 4,93 лв..

,

Влакове от Видин до Враца


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Видин и Враца, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Враца?

Влаковете до Враца могат да заминат от ВИДИН и да пристигнат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко влакови връзки има от Видин до Враца всеки ден?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Видин до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 7 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Видин до Враца и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 3 hours and 21 minutes да стигнете до Враца с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 54 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:12, докато последният тръгва от Видин в 15:12.