Влак София - Суворово цени от 22,33 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
22,33 лв.

София до Суворово с влак

Пътуването от София до Суворово от влак е 355,11 km и отнема 8 ч 48 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Суворово от влак само за 22,33 лв. или за 25,61 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 22,33 лв..

Най-ниската цена22,33 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 48 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена22,33 лв.
Най-висока цена25,61 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние355,11 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСуворово
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Suvorovo

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от София до Суворово с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Суворово. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от София до Суворово с влак?

Когато пътувате от София до Суворово, можете да очаквате да платите средно около 23,13 лв.. Може да успеете да намерите цени до 22,33 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Суворово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от София до Суворово ще ви струва 23,13 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от София до Суворово с влак?

Пътуването между София и Суворово с влак е приблизително 355,11 km. Ще ви отнеме около 8 ч 48 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от София до Суворово, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Суворово ще завършат пътуването в 8 ч 4 мин. Средно ще ви отнеме около 8 ч 48 мин, за да пътувате 355,11 km между София и Суворово.

В колко часа са заминаващите от София до Суворово?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 07:00 ч., а последното - в 22:55 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Суворово могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Суворово, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Суворово?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Суворово, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Суворово.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Суворово?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от София до Суворово. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от София, които пътуват директно до Суворово. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Суворово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Suvorovo

Евтини билети за влак от София до Суворово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Суворово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Суворово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Суворово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Suvorovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Суворово

Най-евтините билети за влак София - Суворово могат да бъдат намерени само за 10,02 лв., ако имате късмет, или средно за 20,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Суворово с влак

Когато пътувате до Суворово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Суворово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Суворово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Суворово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
24.86kg
Автобус
26.63kg
Полет
71.02kg
Кола
56.82kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Суворово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Суворово са 24.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Суворово? Като вземете влака между София и Суворово, ще спестите 46.16kg CO2 емисии спрямо полет, 1.77kg спрямо автобус и 31.96kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Суворово?
Билет влак от София до Суворово е 23,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 22,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Суворово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Суворово е 22,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Суворово от влак?
София до Суворово е 355,11 km.
Колко време трае влак между София и Суворово?
София до Суворово е средно 8 ч 48 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Суворово?
София до Суворово има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Суворово?
Най-ранният влак от София до Суворово тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Суворово?
Последният влак от София до Суворово тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Суворово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 22,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Суворово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Суворово е 8 ч 4 мин.
Има ли директен влак от София към Суворово?
Да, има директен влак между София и Суворово.
Какви са емисиите на CO2 за София до Суворово от влак?
Пътуването на влак от София до Суворово създава 24.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Суворово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути