Влак Бургас - Пловдив цени от 7,08 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Пловдив с влак

Пътуването от Бургас до Пловдив от влак е 227,15 km и отнема 5 ч 39 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Пловдив от влак само за 7,08 лв. или за 16,65 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,08 лв..

Най-ниската цена7,08 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 39 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена7,08 лв.
Най-висока цена16,65 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние227,15 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеПловдив
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Бургас до Пловдив

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуване от Бургас до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бургас до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Пловдив?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Пловдив. Средно обаче ще платите около 14,91 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 7,08 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Пловдив. Средно обаче ще платите около 14,91 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Пловдив с влак?

При разстояние от 227,15 km между Бургас и Пловдив, обикновено отнема 5 ч 39 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 39 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Бургас и Пловдив е около 227,15 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 39 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Пловдив продължават 4 ч 33 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Пловдив?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Пловдив, който обикновено тръгва в 05:30 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Пловдив, който обикновено тръгва в 05:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Пловдив?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas,Burgas Central West,Burgas South. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Пловдив?

Ще можете да пътувате от Бургас до Пловдив, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Бургас до Пловдив, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Бургас до Пловдив всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Пловдив

Евтини билети за влак от Бургас до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Пловдив

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,10 лв. до 14,75 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 52% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Пловдив

Най-евтините билети за влак Бургас - Пловдив могат да бъдат намерени само за 5,73 лв., ако имате късмет, или средно за 11,61 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,95 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с влак

Когато пътувате до Пловдив с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Пловдив от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Пловдив Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.9kg
Автобус
17.04kg
Полет
45.43kg
Кола
36.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Пловдив с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Пловдив са 15.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Пловдив? Като вземете влака между Бургас и Пловдив, ще спестите 29.53kg CO2 емисии спрямо полет, 1.14kg спрямо автобус и 20.44kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Пловдив?
Билет влак от Бургас до Пловдив е 14,91 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,08 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Пловдив е 7,08 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Пловдив от влак?
Бургас до Пловдив е 227,15 km.
Колко време трае влак между Бургас и Пловдив?
Бургас до Пловдив е средно 5 ч 39 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 33 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Пловдив?
Бургас до Пловдив има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Пловдив?
Най-ранният влак от Бургас до Пловдив тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Пловдив?
Последният влак от Бургас до Пловдив тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,08 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Пловдив?
Има средно 2 от Бургас до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Пловдив от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Пловдив е 4 ч 33 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Пловдив?
Да, има директен влак между Бургас и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Пловдив от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Пловдив създава 15.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути