Намерете влак от Бургас до Пловдив

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,52лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 8 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 18:15
Разстояние 227km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Пловдив

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Бургас до Пловдив: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Пловдив.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Пловдив?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до Пловдив за 6,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пловдив струват средно 7,98 лв..

,

Цена на билет Бургас - Пловдив всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
19 лв. Още Още Още Още Още 19 лв.

Влакове от Бургас до Пловдив


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Бургас и Пловдив, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Бургас - Пловдив?

Влаковете до Пловдив заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и пристигат на ПЛОВДИВ.

Колко влакови връзки има от Бургас до Пловдив всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Бургас, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Пловдив и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 4 hours and 37 minutes, но средно отнема 5 hours and 48 minutes. Първият влак, водещ до Пловдив е в 05:09, докато последният тръгва от Бургас в 14:09.