Намерете влак от Бургас до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 54 мин.
Връзки на ден 102
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 227km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Пловдив

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Бургас до Пловдив: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Пловдив.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Пловдив?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до Пловдив за 6,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пловдив струват средно 11,35 лв..

,

Цена на билет Бургас - Пловдив всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
18 лв.18 лв.18 лв.18 лв.18 лв.18 лв.18 лв.

Влакове от Бургас до Пловдив


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Бургас и Пловдив, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Бургас - Пловдив?

Влаковете до Пловдив заминават от Бургас от БУРГАС и пристигат на ПЛОВДИВ.

Колко влакови връзки има от Бургас до Пловдив всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Бургас, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Пловдив и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 3 hours and 48 minutes, но средно отнема 5 hours and 33 minutes. Първият влак, водещ до Пловдив е в 05:11, докато последният тръгва от Бургас в 17:11.