Влак София - Айтос цени от 4,81 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
4,81 лв.

София до Айтос с влак

Пътуването от София до Айтос от влак е 321,15 km и отнема 7 ч 27 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 ч. и последното на 22:25 ч.. Възможно е да пътувате от София до Айтос от влак само за 4,81 лв. или за 14,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,81 лв..

Най-ниската цена4,81 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 27 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена4,81 лв.
Най-висока цена14,46 лв.
Първо заминаване01:04 ч.
Последно заминаване22:25 ч.
Разстояние321,15 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеАйтос
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Aytos

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Айтос с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Айтос? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Айтос, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Айтос?

Средно билетът за влак от София до Айтос ще ви струва 9,63 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 4,81 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Айтос. Средно обаче ще платите около 9,63 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Айтос с влак?

При разстояние от 321,15 km между София и Айтос, обикновено отнема 7 ч 27 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 27 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между София и Айтос продължава около 321,15 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 27 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 11 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Айтос възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Айтос?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Айтос, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Aytos, Bus and Coach Station (Айтос, Автогара). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Айтос.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Айтос?

Точният брой на пътуванията от София до Айтос може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 14 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Айтос. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Айтос варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 12 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Aytos

Евтини билети за влак от София до Айтос
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Айтос.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Айтос, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Айтос.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Aytos

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Айтос

Най-евтините билети за влак София - Айтос могат да бъдат намерени само за 8,51 лв., ако имате късмет, или средно за 11,02 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,73 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Айтос с влак

Когато пътувате до Айтос с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Айтос
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Айтос от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Айтос Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.48kg
Автобус
24.09kg
Полет
64.23kg
Кола
51.38kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Айтос с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Айтос са 22.48kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Айтос? Като вземете влака между София и Айтос, ще спестите 41.75kg CO2 емисии спрямо полет, 1.61kg спрямо автобус и 28.9kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Айтос?
Билет влак от София до Айтос е 9,63 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,81 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Айтос?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Айтос е 4,81 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Айтос от влак?
София до Айтос е 321,15 km.
Колко време трае влак между София и Айтос?
София до Айтос е средно 7 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 11 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Айтос?
София до Айтос има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Айтос?
Най-ранният влак от София до Айтос тръгва на 01:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Айтос?
Последният влак от София до Айтос тръгва на 22:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Айтос?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,81 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Айтос?
Има средно 2 от София до Айтос.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Айтос от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Айтос е 6 ч 11 мин.
Има ли директен влак от София към Айтос?
Да, има директен влак между София и Айтос.
Какви са емисиите на CO2 за София до Айтос от влак?
Пътуването на влак от София до Айтос създава 22.48kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Айтос

Свързани маршрути

Други популярни маршрути