Намерете влак от София до Айтос

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Айтос

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 10 мин.
Връзки на ден 42
Първо заминаване: 05:55
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 321km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Айтос

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Айтос. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Айтос, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от София до Айтос: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Айтос.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Айтос?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Айтос за 9,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Айтос струват средно 32,90 лв..

,

Влакове от София до Айтос


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Айтос?

Можете да хванете влака до Айтос на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ, който пристига на АЙТОС.

Колко връзки дневно има за пътуване до Айтос от София с влак?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Айтос с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от София до Айтос и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Айтос тръгва в 05:12, докато последният в 23:12. Пътуването продължава средно 7 hours and 9 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Айтос за 5 hours and 43 minutes.