Намерете влак от Велико Търново до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,25лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 35 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:33
Последно отпътуване: 20:42
Разстояние 126km

С virail са най-евтините билети за влак от Велико Търново до Пловдив

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Велико Търново до Пловдив с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Велико Търново и Пловдив.

Каква е цената на билетите за влак от Велико Търново до Пловдив?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Велико Търново до Пловдив също само за 3,25 лв., докато средната цена е 15,65 лв..

Влакове от Велико Търново до Пловдив


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Велико Търново до Пловдив?

Влаковете до Пловдив заминават от Велико Търново от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и пристигат на ПЛОВДИВ.

Пътуване с влак до Пловдив от Велико Търново: колко връзки дневно има?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Велико Търново до Пловдив

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 45 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 5 hours and 13 minutes. Първият влак тръгва от Велико Търново в 05:12, докато последният тръгва в 20:12.