Влак Велико Търново - Пловдив цени от 1,64лв.

Започва от
1,64лв.
откривам

Велико Търново до Пловдив с влак

Пътуването от Велико Търново до Пловдив от влак е 126 km и отнема 4 ч. 59 мин.. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 08:48 и последното на 23:10. Възможно е да пътувате от Велико Търново до Пловдив от влак само за 1,64лв. или за 23,25лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,64лв..

Най-добра цена 1,64лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 59 мин.
Връзка на ден 9
Най-ниската цена 1,64лв.
Най-висока цена 23,25лв.
Първо заминаване 08:48
Последно заминаване 23:10
Разстояние 126 km
Заминаване Велико Търново
Пристигане Пловдив
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Велико Търново до Пловдив

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  23°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  24°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  20°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  22°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  25°
  Oct 08
  Още
  27°
  Oct 09
  Още
  26°
  Oct 10
  Още
  27°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от Велико Търново до Пловдив с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Велико Търново до Пловдив? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Велико Търново до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Велико Търново до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Велико Търново до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Велико Търново до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Велико Търново до Пловдив

Най-евтините билети за влак Велико Търново - Пловдив могат да бъдат намерени само за 3лв., ако имате късмет, или средно за 7лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с влак

Когато пътувате до Пловдив с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Велико Търново до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Велико Търново до Пловдив от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Велико Търново до Пловдив Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.6kg
Автобус
17.1kg
Полет
683.6kg
Кола
65.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до Пловдив с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Велико Търново и Пловдив са 2.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Велико Търново и Пловдив? Като вземете влака между Велико Търново и Пловдив, ще спестите 681.0kg CO2 емисии спрямо полет, 14.5kg спрямо автобус и 63.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Велико Търново до Пловдив?
Билет влак от Велико Търново до Пловдив е 9,43лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,64лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Велико Търново до Пловдив е 1,64лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Велико Търново и Пловдив от влак?
Велико Търново до Пловдив е 126 km.
Колко време трае влак между Велико Търново и Пловдив?
Велико Търново до Пловдив е средно 7 ч. 35 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 59 мин..
Какви компании работят от Велико Търново до Пловдив?
Велико Търново до Пловдив се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Велико Търново до Пловдив?
Велико Търново до Пловдив има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Велико Търново до Пловдив?
Най-ранният влак от Велико Търново до Пловдив тръгва на 08:48. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Велико Търново до Пловдив?
Последният влак от Велико Търново до Пловдив тръгва на 23:10. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Велико Търново до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,64лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Велико Търново до Пловдив?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Велико Търново, за да отидете до Пловдив. Можете да преминете от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и можете да стигнете до ПЛОВДИВ.
Кое е най-бързото време за пътуване между Велико Търново до Пловдив от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Велико Търново и Пловдив е 4 ч. 59 мин..
Има ли директен влак от Велико Търново към Пловдив?
Да, има директен влак между Велико Търново и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до Пловдив от влак?
Пътуването на влак от Велико Търново до Пловдив създава 2.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Велико Търново

Уикенд бягства от Велико Търново

Международни маршрути от Велико Търново и близките райони

Други дестинации от Велико Търново

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути