Намерете влак от Пловдив до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,10 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 32 мин.
връзки на ден 21
Първо заминаване 06:08
Последно отпътуване 22:00
разстояние 132 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до София на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до София?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до София е 6 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до София могат да бъдат около 0,10 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до София?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и София.

Цена на билет - всеки ден

9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв.

Влакове от Пловдив до София

За колко време ще отидете от Пловдив до София с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 32 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 2 ч. 25 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 06:08, докато последният тръгва в 22:00.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки има от Пловдив до София всеки ден?

21 влакови връзки съществуват дневно до София от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 7 директни линии, спрямо 14 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

21 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 7 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.