Влак Пловдив - София цени от 5,54 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Пловдив до София с влак

Пътуването от Пловдив до София от влак е 132,07 km и отнема 3 ч 29 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 01:26 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до София от влак само за 5,54 лв. или за 15,93 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,54 лв..

Най-ниската цена5,54 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 29 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена5,54 лв.
Най-висока цена15,93 лв.
Първо заминаване01:26 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние132,07 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Sofia

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуване от Пловдив до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до София?

Цените на билетите за влак от Пловдив до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до София ще струват 5,54 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до София, можете да очаквате да платите средно около 11,13 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до София с влак?

Средното време за пътуване е 3 ч 29 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 132,07 km от Пловдив до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до София да отнеме повече от 3 ч 29 мин. За да стигнете по-бързо от Пловдив до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и София ще завършат пътуването в 2 ч 42 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 29 мин, за да пътувате 132,07 km между Пловдив и София.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и София. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до София.

Колко пътувания от Пловдив до София се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Пловдив до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 16 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 9 директни пътувания между Пловдив и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 7 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Sofia

Евтини билети за влак от Пловдив до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 5,56 лв. до 11,13 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 50% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до София

Най-евтините билети за влак Пловдив - София могат да бъдат намерени само за 4,40 лв., ако имате късмет, или средно за 7,86 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,82 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.24kg
Автобус
9.91kg
Полет
26.41kg
Кола
21.13kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и София са 9.24kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и София? Като вземете влака между Пловдив и София, ще спестите 17.17kg CO2 емисии спрямо полет, 0.67kg спрямо автобус и 11.89kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до София?
Билет влак от Пловдив до София е 11,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,54 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до София е 5,54 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и София от влак?
Пловдив до София е 132,07 km.
Колко време трае влак между Пловдив и София?
Пловдив до София е средно 3 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 42 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до София?
Пловдив до София има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до София?
Най-ранният влак от Пловдив до София тръгва на 01:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до София?
Последният влак от Пловдив до София тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,54 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до София?
Има средно 9 от Пловдив до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и София е 2 ч 42 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към София?
Да, има директен влак между Пловдив и София.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до София от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до София създава 9.24kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути