Намерете влак от Пловдив до София


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,73лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 11 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 03:20
Последно отпътуване: 18:55
Разстояние 132km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до София

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до София с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и София.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до София е 5,13 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до София могат да бъдат около 3,95 лв..

Цена на билет Пловдив - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
9,78 лв.9,78 лв. Още 9,78 лв.9,78 лв.9,78 лв.12,01 лв.

Влакове от Пловдив до София


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете до София ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ.

Колко връзки дневно има до София от Пловдив с влак?

22 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 10 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Първият влак до София тръгва в 04:08, докато последният в 16:08. Пътуването продължава средно 3 hours and 29 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 3 hours and 4 minutes.