Намерете влак от Пловдив до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 11 мин.
Връзки на ден 156
Първо заминаване: 03:12
Последно отпътуване: 19:10
Разстояние 132km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до София

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до София с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и София.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до София е 7,88 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до София могат да бъдат около 3,95 лв..

Цена на билет Пловдив - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
9,78 лв.12,01 лв.9,78 лв.12,01 лв.12,01 лв.9,78 лв.12,01 лв.
3,95 лв. Още 8,96 лв. Още Още 3,95 лв. Още

Влакове от Пловдив до София


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете до София ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Колко връзки дневно има до София от Пловдив с влак?

21 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 11 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Първият влак до София тръгва в 04:12, докато последният в 19:01. Пътуването продължава средно 3 hours and 24 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 3 hours and 10 minutes.