Намерете влак от Пловдив до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 11 мин.
Връзки на ден 156
Първо заминаване: 04:12
Последно отпътуване: 20:10
Разстояние 132km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до София

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до София с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и София.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до София е 7,88 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до София могат да бъдат около 3,95 лв..

Цена на билет Пловдив - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
12,11 лв.9,78 лв.15,31 лв.9,78 лв.9,78 лв.9,78 лв.15,28 лв.

Влакове от Пловдив до София


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете до София ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на СОФИЯ.

Колко връзки дневно има до София от Пловдив с влак?

156 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 39 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 39 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Първият влак до София тръгва в 04:12, докато последният в 20:12. Пътуването продължава средно 2 hours and 53 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 2 hours and 25 minutes.