Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Пловдив да се София с влак

разстояние 132 km
Заминаване Пловдив
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Цена на билет Пловдив - София всеки ден

 
Днес
13,69 лв.
Утре
13,69 лв.
След 2 дни
13,69 лв.
След 3 дни
13,69 лв.
След 4 дни
10,50 лв.
След 5 дни
13,69 лв.
След 6 дни
10,52 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

13,69 лв.

Дата
петък 8 юли 2022
Karat-S (Карат-С)-logo
Пловдив Централна ж.п. гара - София Централна автогара
15:10 - 17:30
Karat-S (Карат-С)
2 ч. 20 мин.
CO2: 4.64kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Пловдив до София с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 132 km от Пловдив до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до София да отнеме повече от .

По кое време са първото и последното заминаване от Пловдив до София?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до София?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като ПЛОВДИВ. Те ви свързват със спирки, включително СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до София има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване