Влак Варна - Карнобат цени от 11,35 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
11,35 лв.

Варна до Карнобат с влак

Пътуването от Варна до Карнобат от влак е 98,82 km и отнема 3 ч 3 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Карнобат от влак само за 11,35 лв. или за 11,37 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,35 лв..

Най-ниската цена11,35 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 3 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена11,35 лв.
Най-висока цена11,37 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние98,82 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеКарнобат
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Karnobat

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от Варна до Карнобат с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Карнобат? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Варна до Карнобат с влак?

Средно билетът за влак от Варна до Карнобат ще ви струва 11,35 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 11,35 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Карнобат. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Карнобат, можете да очаквате да платите средно около 11,35 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Варна до Карнобат с влак?

Пътуването от Варна до Карнобат с влак обикновено отнема 3 ч 3 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 98,82 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 3 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Варна и Карнобат продължава около 98,82 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 3 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 10 мин. Ако се опитвате да стигнете от Варна до Карнобат възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Варна до Карнобат?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Карнобат, който обикновено тръгва в 06:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Варна до Карнобат, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Карнобат?

В Варна спирките за заминаване включват Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Когато пристигнете в Карнобат, може да успеете да слезете на спирки като Karnobat. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Карнобат?

Точният брой на пътуванията от Варна до Карнобат може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 11 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Карнобат. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Карнобат варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 9 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Карнобат. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Karnobat

Евтини билети за влак от Варна до Карнобат
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Карнобат.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Карнобат, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Карнобат.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Karnobat

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Карнобат

Най-евтините билети за влак Варна - Карнобат могат да бъдат намерени само за 3,84 лв., ако имате късмет, или средно за 9,32 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,37 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карнобат с влак

Когато пътувате до Карнобат с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Карнобат
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Карнобат от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Карнобат Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.92kg
Автобус
7.41kg
Полет
19.76kg
Кола
15.81kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Карнобат с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Карнобат са 6.92kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Карнобат? Като вземете влака между Варна и Карнобат, ще спестите 12.84kg CO2 емисии спрямо полет, 0.49kg спрямо автобус и 8.89kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Карнобат?
Билет влак от Варна до Карнобат е 11,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Карнобат?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Карнобат е 11,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Карнобат от влак?
Варна до Карнобат е 98,82 km.
Колко време трае влак между Варна и Карнобат?
Варна до Карнобат е средно 3 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Карнобат?
Варна до Карнобат има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Карнобат?
Най-ранният влак от Варна до Карнобат тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Карнобат?
Последният влак от Варна до Карнобат тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Карнобат?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Карнобат?
Има средно 9 от Варна до Карнобат.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Карнобат от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Карнобат е 2 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Варна към Карнобат?
Да, има директен влак между Варна и Карнобат.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Карнобат от влак?
Пътуването на влак от Варна до Карнобат създава 6.92kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Карнобат

Свързани маршрути

Други популярни маршрути