Намерете влак от Варна до Карнобат

Започва от
откривам

Варна до Карнобат с влак

Пътуването от Варна до Карнобат от влак е 98,7 km и отнема 2 ч. 14 мин.. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 и последното на 00:50. Възможно е да пътувате от Варна до Карнобат от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването 2 ч. 14 мин.
Връзка на ден 15
Първо заминаване 08:00
Последно заминаване 00:50
Разстояние 98,7 km
Заминаване Варна
Пристигане Карнобат
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Варна до Карнобат

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  21°
  Sep 30
  Още
  21°
  Oct 01
  Още
  21°
  Oct 02
  Още
  21°
  Oct 03
  Още
  21°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  Още
  21°
  Oct 07
  Още
  20°
  Oct 08
  Още
  20°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Стигнете от Варна до Карнобат с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Карнобат? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Карнобат, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Варна до Карнобат с влак?

Цените на билетите за влак от Варна до Карнобат варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Варна до Карнобат ще струват 10,70лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 10,96лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Варна до Карнобат
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Карнобат.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Карнобат, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Карнобат.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карнобат с влак

Когато пътувате до Карнобат с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Варна до Карнобат
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Карнобат от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Варна до Карнобат Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.1kg
Автобус
7.0kg
Полет
278.4kg
Кола
26.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Карнобат с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Карнобат са 1.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Карнобат? Като вземете влака между Варна и Карнобат, ще спестите 277.4kg CO2 емисии спрямо полет, 5.9kg спрямо автобус и 25.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Варна и Карнобат от влак?
Варна до Карнобат е 98,7 km.
Колко време трае влак между Варна и Карнобат?
Варна до Карнобат е средно 3 ч. 5 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 14 мин..
Какви компании работят от Варна до Карнобат?
Варна до Карнобат се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Варна до Карнобат?
Варна до Карнобат има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Карнобат?
Най-ранният влак от Варна до Карнобат тръгва на 08:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Карнобат?
Последният влак от Варна до Карнобат тръгва на 00:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Варна до Карнобат?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Карнобат. Можете да преминете от ВАРНА and Varna-sp и можете да стигнете до КАРНОБАТ and Karnobat.
Колко директни връзки преминават от Варна до Карнобат?
Има средно 12 от Варна до Карнобат.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Карнобат от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Карнобат е 2 ч. 14 мин..
Има ли директен влак от Варна към Карнобат?
Да, има директен влак между Варна и Карнобат.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Карнобат от влак?
Пътуването на влак от Варна до Карнобат създава 1.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Карнобат

Свързани маршрути

Други популярни маршрути