Намерете влак от Пазарджик до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37лв.
Продължителност на пътуването 29 мин.
Връзки на ден 72
Първо заминаване: 01:12
Последно отпътуване: 23:12
Разстояние 35km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пазарджик до Пловдив на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Пазарджик до Пловдив с влак?

За да стигнете до Пловдив с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Пловдив?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пазарджик до Пловдив за 1,35 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пловдив струват средно 2,03 лв..

,

Влакове от Пазарджик до Пловдив


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пазарджик и Пловдив?

Влаковете до Пловдив могат да заминат от ПАЗАРДЖИК и да пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко влакови връзки има от Пазарджик до Пловдив всеки ден?

18 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пазарджик до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 18 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Пловдив и колко време е пътуването?

Необходими са средно 32 minutes да стигнете до Пловдив с влак, но ще ви отнеме 24 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:11, докато последният тръгва от Пазарджик в 23:11.