• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пазарджик до Пловдив

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Пътуване от Пазарджик до Пловдив с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пазарджик до Пловдив. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Пазарджик да се Пловдив с влак

разстояние 35 km

Цена на билет Пазарджик - Пловдив всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
2,80 лв.
2,80 лв.
Още
Още
Още
Още
Още

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 39 мин.
ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
09:04 - 09:43
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 33 мин.
ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
09:43 - 10:16
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 36 мин.
ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
11:09 - 11:45
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 35 мин.
ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
12:10 - 12:45
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 35 мин.
ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
14:50 - 15:25
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 33 мин.
ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
19:52 - 20:25
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 34 мин.
ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
22:06 - 22:40
1,35 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пазарджик до Пловдив с влак?

При разстояние от 35 km между Пазарджик и Пловдив, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пазарджик до Пловдив?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пазарджик до Пловдив, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Пазарджик до Пловдив?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пазарджик от следните спирки: ПАЗАРДЖИК. Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ПЛОВДИВ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пловдив.

Колко ежедневни пътувания има от Пазарджик до Пловдив?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.