Намерете влак от Русе до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,65лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 17 мин.
Връзки на ден 46
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 214km

Най-добрите оферти за вашия влак от Русе до Пловдив на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Русе до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Русе до Пловдив: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Русе и Пловдив.

Колко струват билетите за влак от Русе до Пловдив?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Русе до Пловдив също само за 7,65 лв., докато средната цена е 28,13 лв..

Влакове от Русе до Пловдив


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Русе от РУСЕ ТОВАРНА-СП. и пристигат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Русе с влак?

19 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 19 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Русе до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пловдив тръгва в 05:11, докато последният в 23:11. Пътуването продължава средно 10 hours and 36 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 8 hours and 6 minutes.