Намерете влак от Русе до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,65лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 16 мин.
Връзки на ден 46
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 214km

Най-добрите оферти за вашия влак от Русе до Пловдив на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Русе до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Русе до Пловдив: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Русе и Пловдив.

Колко струват билетите за влак от Русе до Пловдив?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Русе до Пловдив също само за 7,65 лв., докато средната цена е 28,13 лв..

Цена на билет Русе - Пловдив всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
8 лв. Още Още Още Още 8 лв. Още

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Русе от РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ и пристигат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Русе с влак?

20 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 20 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Русе до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пловдив тръгва в 05:11, докато последният в 23:04. Пътуването продължава средно 10 hours and 10 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 8 hours and 38 minutes.