Намерете влак от София до Цюрих

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

София до Цюрих с влак

Пътуването от София до Цюрих от влак е 1270,56 km и отнема 39 ч 3 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:17 ч. и последното на 07:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Цюрих от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването39 ч 3 мин
Връзка на ден6
Първо заминаване06:17 ч.
Последно заминаване07:30 ч.
Разстояние1270,56 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеЦюрих
ПревозвачиSBB

Влак Билети от Sofia до Zurich

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от София до Цюрих с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Цюрих? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Цюрих, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Цюрих с влак?

Когато пътувате от София до Цюрих, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Цюрих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Цюрих. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от София до Цюрих с влак?

Пътуването от София до Цюрих с влак обикновено отнема 39 ч 3 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 1270,56 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 39 ч 3 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от София до Цюрих обхваща разстояние от 1270,56 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 39 ч 3 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 37 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Цюрих по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от София до Цюрих?

Първият заминаващ за деня от София до Цюрих тръгва в 06:17 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 07:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Цюрих. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 06:17 ч., а последният - в 07:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Цюрих могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Цюрих?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Цюрих, може да успеете да слезете на спирки като Zurich Oerlikon,Zürich Stadelhofen, Bahnhof,Zürich HB SZU,Zürich Enge, Bahnhof,Zurich Altstetten. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Цюрих има всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Цюрих, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между София и Цюрих. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Цюрих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Zurich

Евтини билети за влак от София до Цюрих
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Цюрих.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Цюрих, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Цюрих.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Zurich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Цюрих с влак

Когато пътувате до Цюрих с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда SBB от София до Цюрих
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Цюрих от train.
съоръжения SBB
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

София до Цюрих Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
88.94kg
Автобус
95.29kg
Полет
254.11kg
Кола
203.29kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Цюрих с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Цюрих са 88.94kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Цюрих? Като вземете влака между София и Цюрих, ще спестите 165.17kg CO2 емисии спрямо полет, 6.35kg спрямо автобус и 114.35kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между София и Цюрих от влак?
София до Цюрих е 1270,56 km.
Колко време трае влак между София и Цюрих?
София до Цюрих е средно 39 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 37 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Цюрих?
София до Цюрих има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Цюрих?
Най-ранният влак от София до Цюрих тръгва на 06:17 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Цюрих?
Последният влак от София до Цюрих тръгва на 07:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Цюрих от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Цюрих е 37 ч 50 мин.
Има ли директен влак от София към Цюрих?
Да, има директен влак между София и Цюрих.
Какви са емисиите на CO2 за София до Цюрих от влак?
Пътуването на влак от София до Цюрих създава 88.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Други дестинации от София

Основни маршрути до Цюрих

Свързани маршрути

Други популярни маршрути