Намерете влак от София до Перник

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от София до Перник с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Перник? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

София да се Перник с влак

Продължителност на пътуването 1 ч. 10 мин.
връзки на ден 38
Първо заминаване 05:25
Последно отпътуване 22:40
разстояние 26 km
Заминаване София
Пристигане Перник
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Перник всеки ден

 
Днес
Още
3,60 лв.
Утре
Още
Още
След 2 дни
Още
Още
След 3 дни
Още
3,62 лв.
След 4 дни
Още
3,60 лв.
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
21
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

София - Перник

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Перник с влак?

Разстоянието между София и Перник е около 27 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч. 14 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Перник продължават 37 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от София до Перник?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 05:25. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:40. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Перник. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Перник?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като СОФИЯ, sofia and Sofia-Sever. Те ви свързват със спирки, включително ПЕРНИК and pernik в Перник. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Перник, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Перник?

Маршрутът от София до Перник се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 41 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 30 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Перник, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 15 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 15 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване