Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от София до Перник

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Перник

откривам

Бързо и лесно пътуване от София до Перник с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Перник? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

София да се Перник с влак

разстояние 26 km
Заминаване София
Пристигане Перник
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Перник всеки ден

 
Днес
3,01 лв.
Утре
3,01 лв.
След 2 дни
2,99 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Перник

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

Дата
понеделник 27 юни 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Автогара и Автогара Запад - Pernik Bus Station
07:30 - 08:10
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
40 мин.
CO2: 0.92kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Перник с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 27 km от София до Перник. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Перник да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от София до Перник?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Перник, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Перник?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като СОФИЯ. Те ви свързват със спирки, включително ПЕРНИК в Перник. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Перник, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Перник?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване