Намерете влак от София до Перник

22/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Перник с влак

Пътуването от София до Перник от влак е 26,17 km и отнема 1 ч 11 мин. Има 26 връзки на ден, с първото заминаване на 05:21 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Перник от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 11 мин
Връзка на ден26
Първо заминаване05:21 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние26,17 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Pernik

Дата на заминаване
събота, 22 юни 2024 г.

Пътуването ви от София до Перник с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Перник. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Перник?

Най-евтините билети за влак от София до Перник струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Перник.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от София до Перник ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Перник с влак?

При разстояние от 26,17 km между София и Перник, обикновено отнема 1 ч 11 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 11 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Перник обхваща разстояние от 26,17 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 11 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 38 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Перник по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от София до Перник?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 05:21 ч., а последното - в 22:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Перник могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Перник, който тръгва в 05:21 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Перник?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Pernik Bus Station в Перник. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Перник, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Перник?

Ще можете да пътувате от София до Перник, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 26 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Перник, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 14 директни връзки от София до Перник всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 12 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Pernik

Евтини билети за влак от София до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Перник

Най-евтините билети за влак София - Перник могат да бъдат намерени само за 1,35 лв., ако имате късмет, или средно за 1,74 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,54 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.83kg
Автобус
1.96kg
Полет
5.23kg
Кола
4.19kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Перник са 1.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Перник? Като вземете влака между София и Перник, ще спестите 3.4kg CO2 емисии спрямо полет, 0.13kg спрямо автобус и 2.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между София и Перник от влак?
София до Перник е 26,17 km.
Колко време трае влак между София и Перник?
София до Перник е средно 1 ч 11 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 38 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Перник?
София до Перник има средно 26 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Перник?
Най-ранният влак от София до Перник тръгва на 05:21 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Перник?
Последният влак от София до Перник тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от София до Перник?
Има средно 14 от София до Перник.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Перник е 0 ч 38 мин.
Има ли директен влак от София към Перник?
Да, има директен влак между София и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за София до Перник от влак?
Пътуването на влак от София до Перник създава 1.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути