Намерете влак от София до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,02 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 1 мин.
връзки на ден 33
Първо заминаване 07:35
Последно отпътуване 01:40
разстояние 26 km

Евтини билети за влак от София до Перник на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Перник. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Перник?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Перник също само за 0,02 лв., докато средната цена е 1,55 лв..

Влакове от София до Перник: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Перник.

Цена на билет - всеки ден

2,99 лв. 2,99 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от София до Перник

Колко време отнема от София до Перник и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Перник тръгва в 07:35, докато последният в 01:40. Пътуването продължава средно 1 ч. 1 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Перник за 39 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Перник?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ и пристигат на ПЕРНИК.

За къси разстояния като тези между София и Перник, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Перник?

Ако желаете да отидете в Перник от София с влак, 33 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 23 маршрута са преки линии, докато 10 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Перник в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

33 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Перник с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.