Намерете влак от София до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 6 мин.
Връзки на ден 276
Първо заминаване: 06:25
Последно отпътуване: 23:40
Разстояние 26km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Перник

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Перник. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Перник, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от София до Перник с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Перник.

Колко струват билетите за влак от София до Перник?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Перник от 1,35 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 4,20 лв..

Цена на билет София - Перник всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
5,32 лв. Още Още Още 5,32 лв. Още Още

Влакове от София до Перник


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между София и Перник, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Перник?

Влаковете до Перник ще заминат от СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на ПЕРНИК.

Колко връзки дневно има за пътуване до Перник от София с влак?

Ако трябва да пътувате до Перник от София, моля имайте предвид, че има 276 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 60 маршрута с поне една смяна, спрямо 78 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Перник и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Перник тръгва в 06:11, последният е насрочен за 12:11. Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 29 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Перник за 1 hour and 11 minutes.