Намерете влак от Сандански до Солун

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Сандански до Солун с влак

Пътуването от Сандански до Солун от влак е 106,92 km и отнема 3 ч 58 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 20:24 ч. и последното на 21:24 ч.. Възможно е да пътувате от Сандански до Солун от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването3 ч 58 мин
Връзка на ден1
Първо заминаване20:24 ч.
Последно заминаване21:24 ч.
Разстояние106,92 km
ЗаминаванеСандански
ПристиганеСолун
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Sandanski до Thessaloniki

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от Сандански до Солун с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сандански до Солун? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Сандански до Солун?

Най-евтините билети за влак от Сандански до Солун струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сандански до Солун.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сандански до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сандански до Солун варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сандански до Солун с влак?

При разстояние от 106,92 km между Сандански и Солун, обикновено отнема 3 ч 58 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 58 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Сандански и Солун с влак обикновено отнема 3 ч 58 мин, за да се измине разстояние от 106,92 km. Най-краткото пътуване от Сандански до Солун ще ви отнеме 3 ч 58 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Солун е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Сандански до Солун?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Сандански до Солун, който тръгва в 20:24 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:24 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Сандански в 20:24 ч., а последният - в 21:24 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сандански до Солун могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сандански до Солун?

В Сандански спирките за заминаване включват Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара). Когато пристигнете в Солун, може да успеете да слезете на спирки като Thessaloniki, Central Bus Station Makedonia,Thessaloniki International Airport Macedonia,Thessaloniki Limáni,Thessaloniki Monastiriou. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Сандански до Солун?

Точният брой на пътуванията от Сандански до Солун може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Сандански до Солун. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Сандански до Солун варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сандански до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sandanski до Thessaloniki

Евтини билети за влак от Сандански до Солун
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сандански до Солун.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сандански до Солун, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сандански до Солун.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sandanski до Thessaloniki

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Солун с влак

Когато пътувате до Солун с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Сандански до Солун
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сандански до Солун от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сандански до Солун Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.48kg
Автобус
8.02kg
Полет
21.38kg
Кола
17.11kg
Какви са емисиите на CO2 за Сандански до Солун с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сандански и Солун са 7.48kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сандански и Солун? Като вземете влака между Сандански и Солун, ще спестите 13.9kg CO2 емисии спрямо полет, 0.54kg спрямо автобус и 9.63kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Сандански и Солун от влак?
Сандански до Солун е 106,92 km.
Колко време трае влак между Сандански и Солун?
Сандански до Солун е средно 3 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 58 мин.
Колко влак на ден преминават от Сандански до Солун?
Сандански до Солун има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сандански до Солун?
Най-ранният влак от Сандански до Солун тръгва на 20:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сандански до Солун?
Последният влак от Сандански до Солун тръгва на 21:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Сандански до Солун?
Има средно 1 от Сандански до Солун.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сандански до Солун от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сандански и Солун е 3 ч 58 мин.
Има ли директен влак от Сандански към Солун?
Да, има директен влак между Сандански и Солун.
Какви са емисиите на CO2 за Сандански до Солун от влак?
Пътуването на влак от Сандански до Солун създава 7.48kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сандански

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сандански

Международни маршрути от Сандански и близките райони

Други дестинации от Сандански

Основни маршрути до Солун

Свързани маршрути

Други популярни маршрути