Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от София до Шумен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Шумен

откривам

Стигнете от София до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

София да се Шумен с влак

разстояние 300 km
Заминаване София
Пристигане Шумен
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Шумен всеки ден

 
Днес
30,04 лв.
Утре
29,98 лв.
След 2 дни
30,02 лв.
След 3 дни
29,98 лв.
След 4 дни
29,98 лв.
След 5 дни
29,98 лв.
След 6 дни
29,97 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Шумен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

30,06 лв.

Дата
четвъртък 7 юли 2022
Group Plus Ltd-logo
София Централна автогара - Shumen Bus Station
15:30 - 21:05
Group Plus Ltd
5 ч. 35 мин.
CO2: 10.54kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Шумен с влак?

Пътуването между София и Шумен с влак е приблизително 300 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Шумен?

Първият отпътуващ през нощта от София до Шумен тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Шумен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Шумен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Шумен. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те се свързват със спирки, включително ШУМЕН в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Шумен.

Колко ежедневни пътувания има от София до Шумен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване