Намерете влак от София до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,05 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 4 мин.
връзки на ден 15
Първо заминаване 10:10
Последно отпътуване 01:46
разстояние 300 km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Шумен

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Шумен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Шумен от 10,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,19 лв..

Кои фирми ви отвеждат от София до Шумен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Шумен.

Цена на билет - всеки ден

27,99 лв. 27,99 лв. 27,99 лв. 28,01 лв. 27,99 лв. 28,01 лв. Още

Влакове от София до Шумен

Колко време отнема от София до Шумен и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Шумен тръгва в 10:10, докато последният в 01:46. Пътуването продължава средно 7 ч. 4 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Шумен за 5 ч. 33 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Шумен и къде ще пристигнете?

Влаковете до Шумен ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на ШУМЕН.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Шумен?

Ако желаете да отидете в Шумен от София с влак, 15 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 8 маршрута са преки линии, докато 7 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

15 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Шумен с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.