Намерете влак от София до Шумен

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Стигнете от София до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

София да се Шумен с влак

Продължителност на пътуването 7 ч. 23 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 07:15
Последно отпътуване 05:50
разстояние 300 km
Заминаване София
Пристигане Шумен
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Шумен всеки ден

 
Днес
Още
33,79 лв.
Утре
Още
29,94 лв.
След 2 дни
Още
30 лв.
След 3 дни
Още
29,94 лв.
След 4 дни
Още
29,98 лв.
След 5 дни
Още
30 лв.
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
12
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

София - Шумен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Шумен с влак?

Пътуването между София и Шумен с влак обикновено отнема 7 ч. 22 мин., за да се измине разстояние от 300 km. Най-краткото пътуване от София до Шумен ще ви отнеме 5 ч. 30 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шумен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Шумен, който обикновено тръгва в 05:50. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 05:50. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Шумен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Шумен. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ, СОФИЯ СЕВЕР and sofia. Те се свързват със спирки, включително ШУМЕН and shumen в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Шумен.

Колко ежедневни пътувания има от София до Шумен?

Ако искате да стигнете от София до Шумен, можете да пътувате с компании като Bdz. Ще откриете максимален брой от 17 заминаващи на ден. Средно има 10 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 7 директни пътувания между София и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване