Влак София - Шумен цени от 6,69 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Шумен с влак

Пътуването от София до Шумен от влак е 299,9 km и отнема 7 ч 34 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Шумен от влак само за 6,69 лв. или за 26,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,69 лв..

Най-ниската цена6,69 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 34 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена6,69 лв.
Най-висока цена26,57 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние299,9 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Shumen

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от София до Шумен?

Цените на билетите за влак от София до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от София до Шумен ще струват 6,69 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 19,74 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 19,74 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Шумен с влак?

Разстоянието между София и Шумен е приблизително 299,9 km. Като цяло ще ви отнеме около 7 ч 34 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от София до Шумен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Шумен ще завършат пътуването в 5 ч 45 мин. Средно ще ви отнеме около 7 ч 34 мин, за да пътувате 299,9 km между София и Шумен.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Шумен?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 07:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:55 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Шумен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 07:00 ч., а последният - в 22:55 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Шумен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Шумен?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5 в Шумен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Шумен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Шумен?

Ще можете да пътувате от София до Шумен, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 10 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Шумен, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 7 директни връзки от София до Шумен всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Shumen

Евтини билети за влак от София до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,02 лв. до 20,45 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 51% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Шумен

Най-евтините билети за влак София - Шумен могат да бъдат намерени само за 9,47 лв., ако имате късмет, или средно за 16,91 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,33 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.99kg
Автобус
22.49kg
Полет
59.98kg
Кола
47.98kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Шумен са 20.99kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Шумен? Като вземете влака между София и Шумен, ще спестите 38.99kg CO2 емисии спрямо полет, 1.5kg спрямо автобус и 26.99kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Шумен?
Билет влак от София до Шумен е 19,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,69 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Шумен е 6,69 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Шумен от влак?
София до Шумен е 299,9 km.
Колко време трае влак между София и Шумен?
София до Шумен е средно 7 ч 34 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 45 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Шумен?
София до Шумен има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Шумен?
Най-ранният влак от София до Шумен тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Шумен?
Последният влак от София до Шумен тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,69 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Шумен?
Има средно 7 от София до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Шумен е 5 ч 45 мин.
Има ли директен влак от София към Шумен?
Да, има директен влак между София и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Шумен от влак?
Пътуването на влак от София до Шумен създава 20.99kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути