Намерете влак от София до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 38 мин.
Връзки на ден 126
Първо заминаване: 06:41
Последно отпътуване: 00:05
Разстояние 192km

Евтини билети за влак от София до Стара Загора на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от София до Стара Загора с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Стара Загора.

Колко струват билетите за влак от София до Стара Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Стара Загора също само за 6,00 лв., докато средната цена е 13,40 лв..

Цена на билет София - Стара Загора всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
17 лв.15,65 лв.15,65 лв.15,64 лв.15,65 лв. Още 15,65 лв.

Влакове от София до Стара Загора


Тъй като пътуването между София и Стара Загора е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Стара Загора?

Можете да хванете влака до Стара Загора на СОФИЯ, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от София до Стара Загора всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от София, моля имайте предвид, че има 21 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 16 маршрута с поне една смяна, спрямо 5 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от София до Стара Загора и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Стара Загора тръгва в 07:11, последният е насрочен за 00:11. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 8 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Стара Загора за 4 hours and 9 minutes.