Намерете влак от София до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,10 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 51 мин.
връзки на ден 22
Първо заминаване 08:20
Последно отпътуване 01:50
разстояние 192 km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Стара Загора

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Стара Загора. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Каква е цената на билетите за влак от София до Стара Загора?

Билетите за влак от София до Стара Загора струват средно 8,02 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,10 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Стара Загора?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Стара Загора.

Цена на билет - всеки ден

15,71 лв. 15,71 лв. 15,71 лв. 15,71 лв. 15,69 лв. 15,71 лв. 15,71 лв.

Влакове от София до Стара Загора

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Стара Загора

Необходими са средно 5 ч. 51 мин. да стигнете до Стара Загора с влак, но ще ви отнеме 4 ч. 4 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:20, докато последният тръгва от София в 01:50.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора могат да заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Тъй като пътуването между София и Стара Загора е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко връзки дневно има за пътуване до Стара Загора от София с влак?

Ако желаете да отидете в Стара Загора от София с влак, 22 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 5 маршрута са преки линии, докато 17 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Стара Загора в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

22 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 17 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.