Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от София до Стара Загора

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

откривам

Пътуване от София до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

София да се Стара Загора с влак

разстояние 192 km
Заминаване София
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Стара Загора всеки ден

 
Днес
18,99 лв.
Утре
20,95 лв.
След 2 дни
21,51 лв.
След 3 дни
21,51 лв.
След 4 дни
21,51 лв.
След 5 дни
18,99 лв.
След 6 дни
21,02 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Стара Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

23,04 лв.

Дата
неделя 10 юли 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Централна автогара - Стара Загора Централна автогара
17:00 - 20:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч. 40 мин.
CO2: 6.76kg
Най-

Колко дълго е пътуването от София до Стара Загора с влак?

Пътуването от София до Стара Загора с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 193 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Стара Загора?

Първото пътуване през нощта тръгва от София в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Стара Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Стара Загора?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те ви свързват със спирки, включително СТАРА ЗАГОРА в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Стара Загора?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване