Влак София - Стара Загора цени от 6,61лв.

Започва от
6,61лв.
откривам

София до Стара Загора с влак

Пътуването от София до Стара Загора от влак е 192 km и отнема 3 ч. 48 мин.. Има 17 връзки на ден, с първото заминаване на 06:49 и последното на 23:55. Възможно е да пътувате от София до Стара Загора от влак само за 6,61лв. или за 33,77лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,61лв..

Най-добра цена 6,61лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 48 мин.
Връзка на ден 17
Най-ниската цена 6,61лв.
Най-висока цена 33,77лв.
Първо заминаване 06:49
Последно заминаване 23:55
Разстояние 192 km
Заминаване София
Пристигане Стара Загора
Превозвачи BDZ

Влак Билети от София до Стара Загора

  Sep 26
  12,01лв.
  20°
  Sep 27
  13,17лв.
  19°
  Sep 28
  13,23лв.
  20°
  Sep 29
  13,83лв.
  22°
  Sep 30
  14,34лв.
  23°
  Oct 01
  14,85лв.
  23°
  Oct 02
  13,23лв.
  23°
  Oct 03
  13,54лв.
  22°
  Oct 04
  13,83лв.
  22°
  Oct 05
  13,52лв.
  24°
  Oct 06
  13,19лв.
  25°
  Oct 07
  13,19лв.
  26°
  Oct 08
  13,17лв.
  26°
  Oct 09
  13,23лв.
  27°
  Oct 10
  13,23лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуване от София до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Стара Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 17,57лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 12,20лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Стара Загора

 
Sep 26
вторник
20°
12,01лв.
24,03лв.
Sep 27
сряда
19°
13,17лв.
24,03лв.
Sep 28
четвъртък
20°
13,23лв.
24,03лв.
Sep 29
петък
22°
13,83лв.
24,03лв.
Sep 30
събота
23°
14,34лв.
24,03лв.
Oct 01
неделя
23°
14,85лв.
23,97лв.
Oct 02
понеделник
23°
13,23лв.
24,01лв.
Евтини билети за от София до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11лв. до 14лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 17% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Стара Загора

Най-евтините билети за влак София - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 7лв., ако имате късмет, или средно за 11лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от София до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Стара Загора от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

София до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.2kg
Автобус
14.3kg
Полет
570.8kg
Кола
55.1kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Стара Загора са 2.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Стара Загора? Като вземете влака между София и Стара Загора, ще спестите 568.6kg CO2 емисии спрямо полет, 12.1kg спрямо автобус и 52.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Стара Загора?
Билет влак от София до Стара Загора е 16,81лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,61лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Стара Загора е 6,61лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Стара Загора от влак?
София до Стара Загора е 192 km.
Колко време трае влак между София и Стара Загора?
София до Стара Загора е средно 6 ч. 20 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 48 мин..
Какви компании работят от София до Стара Загора?
София до Стара Загора се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от София до Стара Загора?
София до Стара Загора има средно 17 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Стара Загора?
Най-ранният влак от София до Стара Загора тръгва на 06:49. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Стара Загора?
Последният влак от София до Стара Загора тръгва на 23:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,61лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Стара Загора?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Стара Загора. Можете да преминете от СОФИЯ, Sofia and Sofia-sever и можете да стигнете до СТАРА ЗАГОРА and Starazagora.
Колко директни връзки преминават от София до Стара Загора?
Има средно 3 от София до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Стара Загора е 3 ч. 48 мин..
Има ли директен влак от София към Стара Загора?
Да, има директен влак между София и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за София до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от София до Стара Загора създава 2.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути