Намерете влак от София до Стара Загора

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от София до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

София да се Стара Загора с влак

Продължителност на пътуването 6 ч. 9 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 06:35
Последно отпътуване 22:51
разстояние 192 km
Заминаване София
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Стара Загора всеки ден

 
Днес
Още
23,95 лв.
Утре
Още
23,95 лв.
След 2 дни
Още
24,05 лв.
След 3 дни
Още
23,95 лв.
След 4 дни
Още
23,95 лв.
След 5 дни
Още
23,99 лв.
След 6 дни
Още
23,95 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
13
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

София - Стара Загора

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от София до Стара Загора с влак?

Пътуването от София до Стара Загора обхваща разстояние от 193 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч. 58 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч. 53 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Стара Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Стара Загора?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 06:35, а последното - в 22:51. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Стара Загора?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като СОФИЯ and Sofia-Sever. Те ви свързват със спирки, включително СТАРА ЗАГОРА and StaraZagora в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Стара Загора?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от София до Стара Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 25 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bdz и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от София, които пътуват директно до Стара Загора. Има 9 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване