Влак София - Стара Загора цени от 6,61 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Стара Загора с влак

Пътуването от София до Стара Загора от влак е 192,3 km и отнема 6 ч 31 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 05:25 ч. и последното на 22:51 ч.. Възможно е да пътувате от София до Стара Загора от влак само за 6,61 лв. или за 33,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,61 лв..

Най-ниската цена6,61 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 31 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена6,61 лв.
Най-висока цена33,85 лв.
Първо заминаване05:25 ч.
Последно заминаване22:51 ч.
Разстояние192,3 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от София до Стара Загора

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Стара Загора с Virail

Планирате да пътувате от София до Стара Загора? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от София до Стара Загора с влак?

Най-евтините билети за влак от София до Стара Загора струват 6,61 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 15,97 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Стара Загора.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Стара Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,97 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от София до Стара Загора с влак?

Средното време за пътуване е 6 ч 31 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 192,3 km от София до Стара Загора. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Стара Загора да отнеме повече от 6 ч 31 мин. Пътуването между София и Стара Загора продължава около 192,3 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 31 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 51 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Стара Загора възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Стара Загора?

Първият заминаващ за деня от София до Стара Загора тръгва в 05:25 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:51 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 05:25 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 22:51 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Стара Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Стара Загора?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Пристигайки в Стара Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Stara Zagora AG. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Стара Загора.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Стара Загора?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от София до Стара Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 4 заминаващи от София, които пътуват директно до Стара Загора. Има 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Стара Загора

Евтини билети за влак от София до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9,96 лв. до 13,52 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 26% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Стара Загора

Най-евтините билети за влак София - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 6,81 лв., ако имате късмет, или средно за 11,31 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,81 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.46kg
Автобус
14.42kg
Полет
38.46kg
Кола
30.77kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Стара Загора са 13.46kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Стара Загора? Като вземете влака между София и Стара Загора, ще спестите 25kg CO2 емисии спрямо полет, 0.96kg спрямо автобус и 17.31kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Стара Загора?
Билет влак от София до Стара Загора е 15,97 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,61 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Стара Загора е 6,61 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Стара Загора от влак?
София до Стара Загора е 192,3 km.
Колко време трае влак между София и Стара Загора?
София до Стара Загора е средно 6 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 51 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Стара Загора?
София до Стара Загора има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Стара Загора?
Най-ранният влак от София до Стара Загора тръгва на 05:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Стара Загора?
Последният влак от София до Стара Загора тръгва на 22:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,61 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Стара Загора?
Има средно 4 от София до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Стара Загора е 3 ч 51 мин.
Има ли директен влак от София към Стара Загора?
Да, има директен влак между София и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за София до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от София до Стара Загора създава 13.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути