Намерете влак от София до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,20 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 25 мин.
връзки на ден 21
Първо заминаване 07:10
Последно отпътуване 22:05
разстояние 60 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Враца

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Враца?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Враца от 0,20 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,23 лв..

Влакове от София до Враца: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Враца с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Цена на билет - всеки ден

9,41 лв. 9,39 лв. Още 9,45 лв. 9,45 лв. Още Още

Влакове от София до Враца

Колко време ви трябва, за да стигнете до Враца с влак?

Първият влак до Враца тръгва в 07:10, докато последният в 22:05. Пътуването продължава средно 2 ч. 25 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Враца за 1 ч. 36 мин..

Кои станции обслужват железопътната линия София - Враца?

Влаковете до Враца могат да заминат от СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ и да пристигнат на ВРАЦА and ВРАЦА - СПИРКА.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки има от София до Враца всеки ден?

Ако желаете да отидете в Враца от София с влак, 21 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 8 маршрута са преки линии, докато 13 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

21 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 8 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.