Влак София - Враца цени от 0,59 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Враца с влак

Пътуването от София до Враца от влак е 60,27 km и отнема 2 ч 23 мин. Има 24 връзки на ден, с първото заминаване на 08:10 ч. и последното на 23:16 ч.. Възможно е да пътувате от София до Враца от влак само за 0,59 лв. или за 5,09 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 0,59 лв..

Най-ниската цена0,59 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 23 мин
Връзка на ден24
Най-ниската цена0,59 лв.
Най-висока цена5,09 лв.
Първо заминаване08:10 ч.
Последно заминаване23:16 ч.
Разстояние60,27 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВраца
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Vratsa

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Враца

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Враца. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Враца?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Враца. Средно обаче ще платите около 2,95 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 0,59 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Враца, можете да очаквате да платите средно около 2,95 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от София до Враца с влак?

Разстоянието между София и Враца е приблизително 60,27 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 23 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от София до Враца обхваща разстояние от 60,27 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 23 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 36 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Враца по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Враца?

Първият заминаващ за деня от София до Враца тръгва в 08:10 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:16 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Враца. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от София до Враца тръгва в 08:10 ч., докато последният отпътува в 23:16 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Враца. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Враца?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Враца, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Vratsa, Автогара. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Враца.

Колко пътувания от София до Враца има всеки ден?

Ще можете да пътувате от София до Враца, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 24 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Враца, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 9 директни връзки от София до Враца всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 15 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Vratsa

Евтини билети за влак от София до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Vratsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Враца

Най-евтините билети за влак София - Враца могат да бъдат намерени само за 2,66 лв., ако имате късмет, или средно за 3,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с влак

Когато пътувате до Враца с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Враца от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Враца Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.22kg
Автобус
4.52kg
Полет
12.05kg
Кола
9.64kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Враца с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Враца са 4.22kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Враца? Като вземете влака между София и Враца, ще спестите 7.83kg CO2 емисии спрямо полет, 0.3kg спрямо автобус и 5.42kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Враца?
Билет влак от София до Враца е 2,95 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 0,59 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Враца е 0,59 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Враца от влак?
София до Враца е 60,27 km.
Колко време трае влак между София и Враца?
София до Враца е средно 2 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 36 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Враца?
София до Враца има средно 24 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Враца?
Най-ранният влак от София до Враца тръгва на 08:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Враца?
Последният влак от София до Враца тръгва на 23:16 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 0,59 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Враца?
Има средно 9 от София до Враца.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Враца от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Враца е 1 ч 36 мин.
Има ли директен влак от София към Враца?
Да, има директен влак между София и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за София до Враца от влак?
Пътуването на влак от София до Враца създава 4.22kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути