Намерете влак от София до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 21 мин.
Връзки на ден 120
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 19:06
Разстояние 60km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Враца

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Враца. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от София до Враца с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Враца.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Враца?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Враца от 2,85 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,38 лв..

Цена на билет София - Враца всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
10 лв.10 лв.10 лв.12 лв. Още Още Още

Влакове от София до Враца


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Враца?

Можете да хванете влака до Враца на СОФИЯ, който пристига на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко връзки дневно има до Враца от София с влак?

Ако трябва да пътувате до Враца от София, моля имайте предвид, че има 22 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 14 маршрута с поне една смяна, спрямо 8 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от София до Враца и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Враца за 2 hours and 17 minutes, но средно отнема 3 hours. Първият влак, водещ до Враца е в 05:11, докато последният тръгва от София в 14:11.