Намерете влак от София до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,93 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 46 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 10:55
Последно отпътуване 13:25
разстояние 202 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Хасково

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Хасково?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Хасково от 1,93 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 4,22 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Хасково.

Цена на билет - всеки ден

19,21 лв. 19,21 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от София до Хасково

Колко време ви трябва, за да стигнете до Хасково с влак?

Необходими са средно 6 ч. 46 мин. да стигнете до Хасково с влак, но ще ви отнеме 5 ч. 27 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 10:55, докато последният тръгва от София в 13:25.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Хасково?

Влаковете до Хасково заминават от София от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ХАСКОВО.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има до Хасково от София с влак?

2 влакови връзки съществуват дневно до Хасково от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 2 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Хасково с влак, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.