Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Хасково

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Хасково

откривам

Пътуването ви от София до Хасково с Virail

Планирате да пътувате от София до Хасково? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

София да се Хасково с влак

разстояние 202 km

Цена на билет София - Хасково всеки ден

 
Днес
20,99 лв.
Утре
20,99 лв.
След 2 дни
20,99 лв.
След 3 дни
20,97 лв.
След 4 дни
20,97 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
20,99 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Хасково

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

20,99 лв.

Дата
сряда 2 февруари 2022
Group Plus Ltd-logo
София Централна автогара - Хасково Централна автогара
10:00 - 13:00
Group Plus Ltd
3 ч.
CO2: 6.47kg
Най-
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 27 мин.
СОФИЯ - ХАСКОВО
13:25 - 18:52
6,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 8 ч. 16 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - ХАСКОВО
10:36 - 18:52
6,60 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Хасково с влак?

При разстояние от 203 km между София и Хасково, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват заминаващите от София до Хасково?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Хасково могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Хасково с влак?

В София спирките за заминаване включват СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Когато пристигнете в Хасково, може да успеете да слезете на спирки като ХАСКОВО. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Хасково има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33