Намерете влак от София до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 42 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 08:55
Последно отпътуване: 11:20
Разстояние 202km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Хасково

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Хасково?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Хасково.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Хасково?

Средната цена на билети за влак от София до Хасково е 9,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Хасково могат да бъдат около 6,20 лв..

Цена на билет София - Хасково всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
19,19 лв.19,21 лв.19,19 лв.19,19 лв. Още Още Още

Влакове от София до Хасково


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има до Хасково от София с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Хасково и колко време е пътуването?

Необходими са средно 6 hours and 32 minutes да стигнете до Хасково с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 30 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:11, докато последният тръгва от София в 11:11.