Намерете влак от Сандански до Атина

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Сандански до Атина с влак

Пътуването от Сандански до Атина от влак е 401,04 km и отнема 11 ч 21 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 20:24 ч. и последното на 21:24 ч.. Възможно е да пътувате от Сандански до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването11 ч 21 мин
Връзка на ден2
Първо заминаване20:24 ч.
Последно заминаване21:24 ч.
Разстояние401,04 km
ЗаминаванеСандански
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Sandanski до Athens

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от Сандански до Атина с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сандански до Атина. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Сандански до Атина?

Най-евтините билети за влак от Сандански до Атина струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сандански до Атина.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сандански до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Сандански до Атина. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Сандански до Атина с влак?

Пътуването от Сандански до Атина с влак обикновено отнема 11 ч 21 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 401,04 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 11 ч 21 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Сандански и Атина е около 401,04 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 11 ч 21 мин. Обаче най-бързите маршрути между Сандански и Атина продължават 10 ч 42 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Сандански до Атина?

Първото пътуване за деня тръгва от Сандански в 20:24 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:24 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Сандански и Атина. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Сандански до Атина, който обикновено тръгва в 20:24 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:24 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сандански до Атина?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сандански и Атина. Можете да започнете пътуването си в Сандански на спирки като Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара). Те се свързват със спирки, включително Siamos Tours Athens,Athens Karolou,Athens - Any hotel в Атина. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сандански до Атина.

Колко пъти на ден има пътувания от Сандански до Атина?

Точният брой на пътуванията от Сандански до Атина може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Сандански до Атина. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Сандански до Атина варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сандански до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sandanski до Athens

Евтини билети за влак от Сандански до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сандански до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сандански до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сандански до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sandanski до Athens

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Сандански до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сандански до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сандански до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
28.07kg
Автобус
30.08kg
Полет
80.21kg
Кола
64.17kg
Какви са емисиите на CO2 за Сандански до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сандански и Атина са 28.07kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сандански и Атина? Като вземете влака между Сандански и Атина, ще спестите 52.14kg CO2 емисии спрямо полет, 2.01kg спрямо автобус и 36.1kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Сандански и Атина от влак?
Сандански до Атина е 401,04 km.
Колко време трае влак между Сандански и Атина?
Сандански до Атина е средно 11 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 42 мин.
Колко влак на ден преминават от Сандански до Атина?
Сандански до Атина има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сандански до Атина?
Най-ранният влак от Сандански до Атина тръгва на 20:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сандански до Атина?
Последният влак от Сандански до Атина тръгва на 21:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сандански до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сандански и Атина е 10 ч 42 мин.
Има ли директен влак от Сандански към Атина?
Да, има директен влак между Сандански и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Сандански до Атина от влак?
Пътуването на влак от Сандански до Атина създава 28.07kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сандански

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сандански

Международни маршрути от Сандански и близките райони

Други дестинации от Сандански

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути