Намерете влак от Сандански до Атина

Започва от
откривам

Сандански до Атина с влак

Пътуването от Сандански до Атина от влак е 400,6 km и отнема 10 ч. 42 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 21:24 и последното на 22:24. Възможно е да пътувате от Сандански до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването 10 ч. 42 мин.
Връзка на ден 2
Първо заминаване 21:24
Последно заминаване 22:24
Разстояние 400,6 km
Заминаване Сандански
Пристигане Атина
Превозвачи Hellenic

Влак Билети от Сандански до Атина

  Sep 26
  Още
  24°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  26°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  27°
  Oct 02
  Още
  27°
  Oct 03
  Още
  27°
  Oct 04
  Още
  26°
  Oct 05
  Още
  27°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  18°
  Oct 09
  Още
  19°
  Oct 10
  Още
  17°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Стигнете от Сандански до Атина с Virail

Планирате да пътувате от Сандански до Атина? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Сандански до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сандански до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сандански до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сандански до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Hellenic Train Company, известна още като TrainOSE, е националната железопътна компания на Гърция. Създадена през 2005 г. като дъщерно дружество на Гръцката железопътна организация (OSE), компанията отговаря за движението на пътнически влакове в цялата страна. TrainOSE управлява мрежа от над 2500 км железопътни линии, свързващи големи градове в Гърция. Компанията предлага набор от услуги, включително високоскоростни влакове, междуградски влакове, регионални влакове и крайградски влакове.

Услуги на борда Hellenic от Сандански до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сандански до Атина от влак.
съоръжения Hellenic
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Сандански до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.9kg
Автобус
25.5kg
Полет
1,021.5kg
Кола
98.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Сандански до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сандански и Атина са 3.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сандански и Атина? Като вземете влака между Сандански и Атина, ще спестите 1,017.6kg CO2 емисии спрямо полет, 21.7kg спрямо автобус и 94.7kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Сандански и Атина от влак?
Сандански до Атина е 400,6 km.
Колко време трае влак между Сандански и Атина?
Сандански до Атина е средно 11 ч. 21 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч. 42 мин..
Какви компании работят от Сандански до Атина?
Сандански до Атина се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Hellenic предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Сандански до Атина?
Сандански до Атина има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сандански до Атина?
Най-ранният влак от Сандански до Атина тръгва на 21:24. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сандански до Атина?
Последният влак от Сандански до Атина тръгва на 22:24. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Сандански до Атина?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сандански, за да отидете до Атина. Можете да преминете от Sandanski и можете да стигнете до Athens and Rouf.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сандански до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сандански и Атина е 10 ч. 42 мин..
Има ли директен влак от Сандански към Атина?
Да, има директен влак между Сандански и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Сандански до Атина от влак?
Пътуването на влак от Сандански до Атина създава 3.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сандански

Уикенд бягства от Сандански

Международни маршрути от Сандански и близките райони

Други дестинации от Сандански

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути