Влак София - Исперих цени от 5,79 лв.

Започва от
5,79 лв.
откривам

София до Исперих с влак

Пътуването от София до Исперих от влак е 306,47 km и отнема 9 ч 36 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:40 ч. и последното на 23:16 ч.. Възможно е да пътувате от София до Исперих от влак само за 5,79 лв. или за 13,66 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,79 лв..

Най-ниската цена5,79 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 36 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена5,79 лв.
Най-висока цена13,66 лв.
Първо заминаване01:40 ч.
Последно заминаване23:16 ч.
Разстояние306,47 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеИсперих
Превозвачи

Влак Билети от Sofia до Isperikh

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от София до Исперих с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Исперих? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Исперих, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от София до Исперих?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Исперих. Средно обаче ще платите около 11,35 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,79 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Исперих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Исперих варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,35 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Исперих с влак?

Пътуването между София и Исперих с влак е приблизително 306,47 km. Ще ви отнеме около 9 ч 36 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между София и Исперих е около 306,47 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 36 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Исперих продължават 8 ч 28 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от София до Исперих?

Можете да тръгнете от София на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Исперих на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Исперих. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от София до Исперих?

Точният брой на пътуванията от София до Исперих може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Исперих. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Исперих варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Исперих. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Isperikh

Евтини билети за влак от София до Исперих
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Исперих.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Исперих, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Исперих.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Isperikh

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Исперих

Най-евтините билети за влак София - Исперих могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Исперих с влак

Когато пътувате до Исперих с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Исперих
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Исперих от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Исперих Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.45kg
Автобус
22.99kg
Полет
61.29kg
Кола
49.04kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Исперих с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Исперих са 21.45kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Исперих? Като вземете влака между София и Исперих, ще спестите 39.84kg CO2 емисии спрямо полет, 1.54kg спрямо автобус и 27.59kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Исперих?
Билет влак от София до Исперих е 11,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,79 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Исперих?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Исперих е 5,79 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Исперих от влак?
София до Исперих е 306,47 km.
Колко време трае влак между София и Исперих?
София до Исперих е средно 9 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Исперих?
София до Исперих има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Исперих?
Най-ранният влак от София до Исперих тръгва на 01:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Исперих?
Последният влак от София до Исперих тръгва на 23:16 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Исперих?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,79 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Исперих?
Има средно 2 от София до Исперих.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Исперих от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Исперих е 8 ч 28 мин.
Има ли директен влак от София към Исперих?
Да, има директен влак между София и Исперих.
Какви са емисиите на CO2 за София до Исперих от влак?
Пътуването на влак от София до Исперих създава 21.45kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Исперих

Свързани маршрути

Други популярни маршрути