Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от София до Монтана

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Монтана

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Монтана

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Монтана. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

София да се Монтана с влак

разстояние 80 km
Заминаване София
Пристигане Монтана
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Монтана всеки ден

 
Днес
13,69 лв.
Утре
13,69 лв.
След 2 дни
13,69 лв.
След 3 дни
13,69 лв.
След 4 дни
13,69 лв.
След 5 дни
13,69 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Монтана

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

13,69 лв.

Дата
четвъртък 7 юли 2022
Karat-S (Карат-С)-logo
Sofia Central Bus Station - Montana Bus Station
11:00 - 13:29
Karat-S (Карат-С)
2 ч. 29 мин.
CO2: 2.81kg
Най-

Колко време отнема пътуването от София до Монтана с влак?

Разстоянието между София и Монтана е приблизително 80 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Монтана?

Първото пътуване през нощта тръгва от София в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Монтана. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Монтана?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те ви свързват със спирки, включително МОНТАНА в Монтана. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Монтана, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Монтана има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване