Намерете влак от София до Монтана

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,11 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 20 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 09:30
Последно отпътуване 20:06
разстояние 80 km

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Монтана на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Монтана. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Монтана, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Монтана?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Монтана за 0,11 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Монтана струват средно 4,46 лв..

Кои фирми пътуват от София до Монтана с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Монтана.

Цена на билет - всеки ден

11,73 лв. 11,73 лв. Още Още 11,73 лв. 14,06 лв. 11,73 лв.

Влакове от София до Монтана

Колко време ви трябва, за да стигнете до Монтана с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Монтана за 2 ч. 39 мин., но средно отнема 3 ч. 20 мин.. Първият влак, водещ до Монтана е в 09:30, докато последният тръгва от София в 20:06.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Монтана?

Влаковете до Монтана ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на МОНТАНА.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между София и Монтана, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Монтана?

Ако желаете да отидете в Монтана от София с влак, 13 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 13 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Монтана в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Монтана с влак, има 13 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 13 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.