Намерете влак от София до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 13 мин.
Връзки на ден 280
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 22:46
Разстояние 132km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Плевен

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Плевен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от София до Плевен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Плевен, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от София до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Плевен от 4,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,03 лв..

Цена на билет София - Плевен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
12 лв.14 лв.12 лв.12 лв. Още Още 14 лв.

Влакове от София до Плевен


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Плевен и къде ще пристигнете?

Влаковете до Плевен могат да заминат от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Пътуване с влак до Плевен от София: колко връзки дневно има?

26 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 16 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Плевен с влак?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 13 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Плевен за 2 hours and 41 minutes. Първият влак тръгва от София в 07:11, докато последният тръгва в 20:11.