Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Плевен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Плевен

откривам

Пътуването ви от София до Плевен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

София да се Плевен с влак

разстояние 132 km
Заминаване София
Пристигане Плевен
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Плевен всеки ден

 
Днес
34,01 лв.
Утре
13,59 лв.
След 2 дни
16 лв.
След 3 дни
16 лв.
След 4 дни
16 лв.
След 5 дни
16 лв.
След 6 дни
16 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Плевен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

16,00 лв.

Дата
понеделник 30 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Централна автогара - Pleven Bus Station
10:30 - 13:15
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
2 ч. 45 мин.
CO2: 4.65kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от София до Плевен с влак?

При разстояние от 132 km между София и Плевен, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Плевен?

Първият отпътуващ през нощта от София до Плевен тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Плевен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Плевен?

Можете да тръгнете от София на спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Плевен на следните спирки: ПЛЕВЕН and ПЛЕВЕН ЗАПАД. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Плевен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Плевен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване