Намерете влак от София до Плевен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,07 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 21 мин.
връзки на ден 28
Първо заминаване 07:10
Последно отпътуване 01:46
разстояние 132 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Плевен

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Плевен?

Билетите за влак от София до Плевен струват средно 5,73 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 0,07 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от София до Плевен?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Плевен, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

12,05 лв. 12,05 лв. 12,01 лв. Още 12,05 лв. 12,05 лв. 12,01 лв.

Влакове от София до Плевен

Кога заминават влаковете до Плевен и колко време е пътуването?

Първият влак до Плевен тръгва в 07:10, докато последният в 01:46. Пътуването продължава средно 3 ч. 21 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 2 ч. 34 мин..

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Плевен?

Влаковете до Плевен ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на ПЛЕВЕН and ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от София до Плевен всеки ден?

28 влакови връзки съществуват дневно до Плевен от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 17 директни линии, спрямо 11 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Плевен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Плевен с влак, има 28 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 17 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.