Влак София - Плевен цени от 3,58 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Плевен с влак

Пътуването от София до Плевен от влак е 132,14 km и отнема 3 ч 29 мин. Има 19 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 22:51 ч.. Възможно е да пътувате от София до Плевен от влак само за 3,58 лв. или за 12,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,58 лв..

Най-ниската цена3,58 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 29 мин
Връзка на ден19
Най-ниската цена3,58 лв.
Най-висока цена12,46 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване22:51 ч.
Разстояние132,14 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПлевен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от София до Плевен

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Стигнете от София до Плевен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Плевен?

Когато пътувате от София до Плевен, можете да очаквате да платите средно около 10,57 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,58 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Плевен, можете да очаквате да платите средно около 10,57 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от София до Плевен с влак?

Пътуването между София и Плевен с влак е приблизително 132,14 km. Ще ви отнеме около 3 ч 29 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между София и Плевен с влак обикновено отнема 3 ч 29 мин, за да се измине разстояние от 132,14 km. Най-краткото пътуване от София до Плевен ще ви отнеме 2 ч 38 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Плевен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Плевен?

Първият заминаващ за деня от София до Плевен тръгва в 07:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:51 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Плевен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 07:00 ч., а последният - в 22:51 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Плевен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Плевен?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Плевен, може да успеете да слезете на спирки като Pleven, Pleven. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Плевен има всеки ден?

Маршрутът от София до Плевен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 19 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 11 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Плевен

Евтини билети за влак от София до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Плевен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,87 лв. до 10,80 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 27% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Плевен

Най-евтините билети за влак София - Плевен могат да бъдат намерени само за 5,40 лв., ако имате късмет, или средно за 8,51 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,15 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с влак

Когато пътувате до Плевен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Плевен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Плевен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.25kg
Автобус
9.91kg
Полет
26.43kg
Кола
21.14kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Плевен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Плевен са 9.25kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Плевен? Като вземете влака между София и Плевен, ще спестите 17.18kg CO2 емисии спрямо полет, 0.66kg спрямо автобус и 11.89kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Плевен?
Билет влак от София до Плевен е 10,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,58 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Плевен е 3,58 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Плевен от влак?
София до Плевен е 132,14 km.
Колко време трае влак между София и Плевен?
София до Плевен е средно 3 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 38 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Плевен?
София до Плевен има средно 19 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Плевен?
Най-ранният влак от София до Плевен тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Плевен?
Последният влак от София до Плевен тръгва на 22:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,58 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Плевен?
Има средно 11 от София до Плевен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Плевен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Плевен е 2 ч 38 мин.
Има ли директен влак от София към Плевен?
Да, има директен влак между София и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Плевен от влак?
Пътуването на влак от София до Плевен създава 9.25kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути