Влак София - Казанлък цени от 2,70 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Казанлък с влак

Пътуването от София до Казанлък от влак е 170,18 km и отнема 5 ч 41 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 ч. и последното на 18:10 ч.. Възможно е да пътувате от София до Казанлък от влак само за 2,70 лв. или за 22,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,70 лв..

Най-ниската цена2,70 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 41 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена2,70 лв.
Най-висока цена22,41 лв.
Първо заминаване01:04 ч.
Последно заминаване18:10 ч.
Разстояние170,18 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКазанлък
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Kazanlak

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуване от София до Казанлък с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Казанлък? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Казанлък, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Казанлък?

Най-евтините билети за влак от София до Казанлък струват 2,70 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 10,10 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Казанлък.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 10,10 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Казанлък.

Колко време отнема пътуването от София до Казанлък с влак?

Разстоянието между София и Казанлък е приблизително 170,18 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 41 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между София и Казанлък е около 170,18 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 41 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Казанлък продължават 4 ч 16 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Казанлък с влак?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Казанлък на следните спирки: Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Казанлък. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Казанлък?

Маршрутът от София до Казанлък се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 12 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Казанлък, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 12 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Kazanlak

Евтини билети за влак от София до Казанлък
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Казанлък.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Казанлък, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Казанлък.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Kazanlak

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Казанлък

Най-евтините билети за влак София - Казанлък могат да бъдат намерени само за 5,71 лв., ако имате късмет, или средно за 7,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 8,34 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казанлък с влак

Когато пътувате до Казанлък с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Казанлък
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Казанлък от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Казанлък Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.91kg
Автобус
12.76kg
Полет
34.04kg
Кола
27.23kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Казанлък с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Казанлък са 11.91kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Казанлък? Като вземете влака между София и Казанлък, ще спестите 22.13kg CO2 емисии спрямо полет, 0.85kg спрямо автобус и 15.32kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Казанлък?
Билет влак от София до Казанлък е 10,10 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Казанлък?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Казанлък е 2,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Казанлък от влак?
София до Казанлък е 170,18 km.
Колко време трае влак между София и Казанлък?
София до Казанлък е средно 5 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 16 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Казанлък?
София до Казанлък има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Казанлък?
Най-ранният влак от София до Казанлък тръгва на 01:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Казанлък?
Последният влак от София до Казанлък тръгва на 18:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Казанлък?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Казанлък от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Казанлък е 4 ч 16 мин.
Има ли директен влак от София към Казанлък?
Да, има директен влак между София и Казанлък.
Какви са емисиите на CO2 за София до Казанлък от влак?
Пътуването на влак от София до Казанлък създава 11.91kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Казанлък

Свързани маршрути

Други популярни маршрути