Намерете влак от София до Казанлък

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,09 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 43 мин.
връзки на ден 14
Първо заминаване 08:25
Последно отпътуване 01:50
разстояние 170 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Казанлък

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват билетите за влак от София до Казанлък?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Казанлък от 0,09 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,50 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от София до Казанлък?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Казанлък, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

16,29 лв. 16,27 лв. 16,27 лв. 16,31 лв. 16,27 лв. Още 16,29 лв.

Влакове от София до Казанлък

Кога заминават влаковете до Казанлък и колко време е пътуването?

Първият влак до Казанлък тръгва в 08:25, докато последният в 01:50. Пътуването продължава средно 5 ч. 43 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Казанлък за 3 ч. 26 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Казанлък?

Влаковете до Казанлък могат да заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на КАЗАНЛЪК.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има до Казанлък от София с влак?

14 влакови връзки съществуват дневно до Казанлък от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 директни линии, спрямо 13 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Казанлък с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.