Намерете влак от София до Казанлък

Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуването ви от София до Казанлък с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Казанлък? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Казанлък, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

София да се Казанлък с влак

разстояние 170 km
Заминаване София
Пристигане Казанлък
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Казанлък всеки ден

 
Днес
17,96 лв.
Утре
17,96 лв.
След 2 дни
18 лв.
След 3 дни
18 лв.
След 4 дни
18,06 лв.
След 5 дни
18,06 лв.
След 6 дни
17,96 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Казанлък

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от София до Казанлък с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 170 km от София до Казанлък. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Казанлък да отнеме повече от .

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Казанлък?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Казанлък, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Казанлък?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те ви свързват със спирки, включително КАЗАНЛЪК в Казанлък. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Казанлък, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Казанлък?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване