Намерете влак от София до Казанлък

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 57 мин.
Връзки на ден 120
Първо заминаване: 06:41
Последно отпътуване: 00:05
Разстояние 170km

Евтини билети за влак от София до Казанлък на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Казанлък. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от София до Казанлък: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Казанлък, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Казанлък?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Казанлък също само за 4,95 лв., докато средната цена е 18,00 лв..

Цена на билет София - Казанлък всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
16 лв.16 лв.16 лв.16 лв. Още Още 16 лв.

Влакове от София до Казанлък


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Казанлък?

Влаковете до Казанлък ще заминат от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и ще пристигнат на КАЗАНЛЪК.

Пътуване с влак до Казанлък от София: колко връзки дневно има?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Казанлък с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Казанлък

Докато първият влак до Казанлък тръгва в 06:11, последният е насрочен за 23:11. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 29 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Казанлък за 3 hours and 37 minutes.