Влак Сливен - Пловдив цени от 10,04 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Сливен до Пловдив с влак

Пътуването от Сливен до Пловдив от влак е 142,83 km и отнема 5 ч 7 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 01:24 ч. и последното на 21:10 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Пловдив от влак само за 10,04 лв. или за 14,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,04 лв..

Най-ниската цена10,04 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 7 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена10,04 лв.
Най-висока цена14,89 лв.
Първо заминаване01:24 ч.
Последно заминаване21:10 ч.
Разстояние142,83 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеПловдив
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Plovdiv

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Стигнете от Сливен до Пловдив с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Пловдив?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Пловдив. Средно обаче ще платите около 12,17 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 10,04 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сливен до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,17 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Сливен до Пловдив с влак?

При разстояние от 142,83 km между Сливен и Пловдив, обикновено отнема 5 ч 7 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 7 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Сливен и Пловдив продължава около 142,83 km и обикновено отнема приблизително 5 ч 7 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 4 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Пловдив възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Пловдив?

Можете да тръгнете от Сливен на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Сливен и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Сливен до Пловдив се извършват всеки ден?

Маршрутът от Сливен до Пловдив се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 9 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Пловдив, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 9 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Plovdiv

Евтини билети за влак от Сливен до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Plovdiv

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9,63 лв. до 11,80 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Пловдив

Най-евтините билети за влак Сливен - Пловдив могат да бъдат намерени само за 4,91 лв., ако имате късмет, или средно за 8,80 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,11 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с влак

Когато пътувате до Пловдив с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Пловдив от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Пловдив Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10kg
Автобус
10.71kg
Полет
28.57kg
Кола
22.85kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Пловдив с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Пловдив са 10kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Пловдив? Като вземете влака между Сливен и Пловдив, ще спестите 18.57kg CO2 емисии спрямо полет, 0.71kg спрямо автобус и 12.85kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Пловдив?
Билет влак от Сливен до Пловдив е 12,17 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,04 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Пловдив е 10,04 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Пловдив от влак?
Сливен до Пловдив е 142,83 km.
Колко време трае влак между Сливен и Пловдив?
Сливен до Пловдив е средно 5 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Пловдив?
Сливен до Пловдив има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Пловдив?
Най-ранният влак от Сливен до Пловдив тръгва на 01:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Пловдив?
Последният влак от Сливен до Пловдив тръгва на 21:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,04 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Пловдив от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Пловдив е 4 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Пловдив?
Да, има директен влак между Сливен и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Пловдив от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Пловдив създава 10kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути