Намерете влак от Сливен до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,14 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 1 мин.
връзки на ден 9
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 23:20
разстояние 143 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Пловдив

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Пловдив?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Сливен до Пловдив от 0,14 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,12 лв..

Кои фирми пътуват от Сливен до Пловдив с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливен и Пловдив.

Цена на билет - всеки ден

11,70 лв. 11,72 лв. Още 11,72 лв. Още Още Още

Влакове от Сливен до Пловдив

Колко време отнема от Сливен до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 ч. 1 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 3 ч. 43 мин.. Първият влак тръгва от Сливен в 07:00, докато последният тръгва в 23:20.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Пловдив на СЛИВЕН, който пристига на ПЛОВДИВ.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Сливен и Пловдив, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Пътуване с влак до Пловдив от Сливен: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Пловдив от Сливен с влак, 9 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 9 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Пловдив в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Сливен, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 9 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.