Намерете влак от Сливен до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 59 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 01:05
Последно отпътуване: 20:57
Разстояние 143km

Евтини билети за влак от Сливен до Пловдив на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Сливен до Пловдив. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Сливен до Пловдив с влак?

За да стигнете до Пловдив с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Пловдив?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Пловдив също само за 4,95 лв., докато средната цена е 9,83 лв..

Влакове от Сливен до Пловдив


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Пловдив?

Влаковете до Пловдив могат да заминат от СЛИВЕН и да пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко влакови връзки има от Сливен до Пловдив всеки ден?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Сливен до Пловдив

Първият влак до Пловдив тръгва в 01:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 4 hours and 59 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 3 hours and 53 minutes.