Намерете влак от Кулата до Атина

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Кулата до Атина с влак

Пътуването от Кулата до Атина от влак е 380,1 km и отнема 7 ч 35 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 07:38 ч. и последното на 11:40 ч.. Възможно е да пътувате от Кулата до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването7 ч 35 мин
Връзка на ден4
Първо заминаване07:38 ч.
Последно заминаване11:40 ч.
Разстояние380,1 km
ЗаминаванеКулата
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Бързо и лесно пътуване от Кулата до Атина с Virail

Планирате да пътувате от Кулата до Атина? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Кулата до Атина?

Когато пътувате от Кулата до Атина, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кулата до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Кулата до Атина варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Кулата до Атина с влак?

Пътуването между Кулата и Атина с влак е приблизително 380,1 km. Ще ви отнеме около 7 ч 35 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Кулата и Атина продължава около 380,1 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 35 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 7 ч 23 мин. Ако се опитвате да стигнете от Кулата до Атина възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Кулата до Атина?

Първият заминаващ за деня от Кулата до Атина тръгва в 07:38 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 11:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Кулата и Атина. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Кулата до Атина, който тръгва в 07:38 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 11:40 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Кулата до Атина с влак?

Можете да тръгнете от Кулата на спирки като Koulata. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Атина на следните спирки: Athens - Any hotel,Siamos Tours Athens,Athens Karolou. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Кулата и Атина. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Кулата до Атина се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Кулата до Атина може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Кулата до Атина. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Кулата до Атина варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кулата до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кулата до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кулата до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кулата до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Кулата до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кулата до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кулата до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
26.61kg
Автобус
28.51kg
Полет
76.02kg
Кола
60.82kg
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кулата и Атина са 26.61kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кулата и Атина? Като вземете влака между Кулата и Атина, ще спестите 49.41kg CO2 емисии спрямо полет, 1.9kg спрямо автобус и 34.21kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Кулата и Атина от влак?
Кулата до Атина е 380,1 km.
Колко време трае влак между Кулата и Атина?
Кулата до Атина е средно 7 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Кулата до Атина?
Кулата до Атина има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кулата до Атина?
Най-ранният влак от Кулата до Атина тръгва на 07:38 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кулата до Атина?
Последният влак от Кулата до Атина тръгва на 11:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кулата до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кулата и Атина е 7 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Кулата към Атина?
Да, има директен влак между Кулата и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Атина от влак?
Пътуването на влак от Кулата до Атина създава 26.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кулата

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кулата

Международни маршрути от Кулата и близките райони

Други дестинации от Кулата

Основни маршрути до Атина

Други популярни маршрути