Намерете влак от София до Разград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 29 мин.
Връзки на ден 52
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 22:55
Разстояние 275km

Евтини билети за влак от София до Разград на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Разград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Разград?

За да стигнете до Разград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Разград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Разград също само за 10,50 лв., докато средната цена е 19,45 лв..

Цена на билет София - Разград всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
24,99 лв. Още Още 24,99 лв.24,99 лв.24,99 лв. Още

Влакове от София до Разград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Разград?

Влаковете до Разград заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и пристигат на РАЗГРАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Разград?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Разград с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Разград с влак?

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 57 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Разград за 7 hours and 42 minutes. Първият влак тръгва от София в 07:11, докато последният тръгва в 22:11.