Влак София - Разград цени от 5,36 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Разград с влак

Пътуването от София до Разград от влак е 275,58 km и отнема 8 ч 28 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 05:47 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Разград от влак само за 5,36 лв. или за 30,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,36 лв..

Най-ниската цена5,36 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 28 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена5,36 лв.
Най-висока цена30,57 лв.
Първо заминаване05:47 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние275,58 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеРазград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Razgrad

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от София до Разград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Разград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Разград?

Средно билетът за влак от София до Разград ще ви струва 23,25 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 5,36 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Разград, можете да очаквате да платите средно около 23,25 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от София до Разград с влак?

Разстоянието между София и Разград е приблизително 275,58 km. Като цяло ще ви отнеме около 8 ч 28 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Разград продължава около 275,58 km и обикновено отнема приблизително 8 ч 28 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 7 ч 28 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Разград възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Разград?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 05:47 ч., а последното - в 22:55 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Разград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от София до Разград тръгва в 05:47 ч., докато последният отпътува в 22:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Разград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Разград с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Разград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Разград, Aвтогара (Razgrad, Avtogara). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Разград.

Колко пътувания от София до Разград се извършват всеки ден?

Маршрутът от София до Разград се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Разград, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Razgrad

Евтини билети за влак от София до Разград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Разград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Разград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Разград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Razgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,00 лв. до 23,21 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 66% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Разград

Най-евтините билети за влак София - Разград могат да бъдат намерени само за 20,06 лв., ако имате късмет, или средно за 21,01 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разград с влак

Когато пътувате до Разград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Разград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Разград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Разград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.29kg
Автобус
20.67kg
Полет
55.12kg
Кола
44.09kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Разград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Разград са 19.29kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Разград? Като вземете влака между София и Разград, ще спестите 35.83kg CO2 емисии спрямо полет, 1.38kg спрямо автобус и 24.8kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Разград?
Билет влак от София до Разград е 23,25 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,36 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Разград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Разград е 5,36 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Разград от влак?
София до Разград е 275,58 km.
Колко време трае влак между София и Разград?
София до Разград е средно 8 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Разград?
София до Разград има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Разград?
Най-ранният влак от София до Разград тръгва на 05:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Разград?
Последният влак от София до Разград тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Разград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,36 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Разград?
Има средно 2 от София до Разград.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Разград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Разград е 7 ч 28 мин.
Има ли директен влак от София към Разград?
Да, има директен влак между София и Разград.
Какви са емисиите на CO2 за София до Разград от влак?
Пътуването на влак от София до Разград създава 19.29kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Разград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути