Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Разград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Разград

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Разград

Планирате да пътувате от София до Разград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

София да се Разград с влак

разстояние 275 km
Заминаване София
Пристигане Разград
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Разград всеки ден

 
Днес
28,02 лв.
Утре
27,98 лв.
След 2 дни
27,99 лв.
След 3 дни
27,99 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
28,01 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Разград

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

27,99 лв.

Дата
сряда 1 юни 2022
Group Plus Ltd-logo
София Централна автогара - Razgrad Central Bus Station
13:30 - 19:15
Group Plus Ltd
5 ч. 45 мин.
CO2: 9.69kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Разград с влак?

Разстоянието между София и Разград е приблизително 276 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

В колко часа са заминаващите от София до Разград?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Разград, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Разград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Разград. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ. Те се свързват със спирки, включително РАЗГРАД в Разград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Разград.

Колко пътувания от София до Разград се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване