Намерете влак от София до Разград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,50 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 10 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 09:00
Последно отпътуване 01:46
разстояние 275 km

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Разград на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Разград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Разград?

Средната цена на билети за влак от София до Разград е 11,54 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Разград могат да бъдат около 10,50 лв..

Кои фирми пътуват от София до Разград с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Разград, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

24,29 лв. 24,19 лв. 24,29 лв. Още 24,19 лв. Още Още

Влакове от София до Разград

Колко време ви трябва, за да стигнете до Разград с влак?

Докато първият влак до Разград тръгва в 09:00, последният е насрочен за 01:46. Средната продължителност на пътуването е 8 ч. 10 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Разград за 7 ч. 35 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Разград?

Влаковете до Разград ще заминат от СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ и ще пристигнат на РАЗГРАД.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко връзки дневно има за пътуване до Разград от София с влак?

10 влакови връзки съществуват дневно до Разград от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 8 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Разград от София, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.