Автобус София - Пловдив цени от 15,38 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

15,40 лв.
15,42 лв.
15,40 лв.

София до Пловдив с автобус

Пътуването от София до Пловдив от автобус е 132,07 km и отнема 2 ч 14 мин. Има 22 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 17:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Пловдив от автобус само за 15,38 лв. или за 71,36 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,38 лв..

Най-ниската цена15,38 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 14 мин
Връзка на ден22
Най-ниската цена15,38 лв.
Най-висока цена71,36 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване17:00 ч.
Разстояние132,07 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПловдив
ПревозвачиKarat - S, Union Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Plovdiv

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Стигнете от София до Пловдив с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Пловдив? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от София до Пловдив с автобус?

Цените на автобусните билети от София до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Пловдив ще струват 15,38 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 38,12 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 38,12 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от София до Пловдив с автобус?

Средното време за пътуване е 2 ч 14 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 132,07 km от София до Пловдив. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Пловдив да отнеме повече от 2 ч 14 мин. Пътуването от София до Пловдив обхваща разстояние от 132,07 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 14 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Пловдив по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Пловдив?

Първият заминаващ за деня от София до Пловдив тръгва в 08:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 08:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 17:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Пловдив?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Пловдив, може да успеете да слезете на спирки като Plovdiv Central Train Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Пловдив?

Ще можете да пътувате от София до Пловдив, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 22 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Пловдив, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 22 директни връзки от София до Пловдив всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Plovdiv

Евтини билети за автобус от София до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Plovdiv

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,63 лв. до 15,85 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Пловдив

Най-евтините автобусни билети София - Пловдив могат да бъдат намерени само за 9,35 лв., ако имате късмет, или средно за 14,13 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,99 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с автобус

Когато пътувате до Пловдив с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Karat - S, Union Ivkoni and Traventuria от София до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Пловдив от bus.
съоръжения Karat - S Union Ivkoni Traventuria
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check cross
food_and_drink Храни и напитки check cross cross
air_con Климатик check check check
luggage Багаж cross check cross

София до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.24kg
Автобус
9.91kg
Полет
26.41kg
Кола
21.13kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Пловдив?
Билет автобус от София до Пловдив е 38,12 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,38 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Пловдив е 15,38 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Пловдив от автобус?
София до Пловдив е 132,07 km.
Колко време трае автобус между София и Пловдив?
София до Пловдив е средно 2 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 50 мин.
Какви компании работят от София до Пловдив?
София до Пловдив се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Karat - S, Union Ivkoni and Traventuria предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Пловдив?
София до Пловдив има средно 22 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Пловдив?
Най-ранният автобус от София до Пловдив тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Пловдив?
Последният автобус от София до Пловдив тръгва на 17:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 15,38 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Пловдив?
Има средно 22 от София до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Пловдив от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Пловдив е 1 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от София към Пловдив?
Да, има директен автобус между София и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за София до Пловдив от автобус?
Пътуването на автобус от София до Пловдив създава 9.91kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути