• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Пловдив Тръгване от 8,52 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Стигнете от София до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Пловдив?

Билет за автобус от София до Пловдив ще ви струва средно 12,12 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 8,52 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.София да се Пловдив с автобус

Най-добра цена 8,52 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 7 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 23:30
Последно отпътуване 23:30
разстояние 132 km

Цена на билет София - Пловдив всеки ден

 
Днес
11,69 лв.
Утре
9,11 лв.
След 2 дни
9,78 лв.
След 3 дни
9,11 лв.
След 4 дни
9,11 лв.
След 5 дни
9,09 лв.
След 6 дни
9,09 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
12
Минимална цена
8,52 лв.
Максимална цена
17,97 лв.

София - Пловдив

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

9,78 лв.

Дата
събота 30 октомври 2021
Karat-S (Карат-С)-logo
София Централна автогара - Пловдив Централна ж.п. гара
11:30 - 13:50
Karat-S (Карат-С)
2 ч. 20 мин.
CO2: 4.22kg
Най-
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Sofia Central Bus Station - Пловдив Централна ж.п. гара
08:10 - 10:30
9,78 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Sofia Central Bus Station - Пловдив Централна ж.п. гара
10:00 - 12:20
9,78 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Sofia Central Bus Station - Пловдив Централна ж.п. гара
12:10 - 14:30
9,78 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Sofia Central Bus Station - Plovdiv Bus and Coach Station Sever
23:30 - 01:15
11,72 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Serdika - Train Station
08:10 - 10:30
12,11 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Serdika - Train Station
10:00 - 12:20
12,11 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Serdika - Train Station
12:10 - 14:30
12,11 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Пловдив с автобус?

Пътуването от София до Пловдив обхваща разстояние от 132 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 59 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 45 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Пловдив по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Пловдив?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 10:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Пловдив с автобус?

Можете да тръгнете от София на спирки като Serdika, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Zentral Omnibus Bahnhof, Sofia, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: Sever, Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47, Plovdiv - Bus Station South, Plovdiv ZOB Süd, Plovdiv Central Railway Station, Boulevard Hristo Botev 46, Train Station, Plovdiv, Plovdiv ZOB, Plovdiv Busbahnhof Sever and Plovdiv Bus station Plovdiv-Sever, Dimitar Stambolov St 2. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Пловдив?

Точният брой на пътуванията от София до Пловдив може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Arda Tur, Karat - S, Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С), Citylines, Arda - Tur National (Арда-Тур), Grup Plus, Group Plus Ltd and Union ivkoni unibus. В особено натоварени дни може да има до 24 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Пловдив. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Пловдив варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 6 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.