Намерете автобус от София до Пловдив

Започва от
15,65 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 15,65 лв.

Утре

От 15,65 лв.

2 Дни

От 15,65 лв.

Стигнете от София до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Пловдив?

Билет за автобус от София до Пловдив ще ви струва средно 17,90 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 5,56 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от София до Пловдив от Bus е 132 км и отнема 1 ч. 55 мин.. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 23:00 и последното на 23:30. Възможно е да пътувате от София до Пловдив от Bus само за 5,56 лв. или за 84,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8 лв..

Най-добра цена 15,65 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 3 мин.
Връзка на ден 6
Най-ниската цена 15,65 лв.
Най-висока цена 84,06 лв.
Първо заминаване 23:30
Последно заминаване 23:30
Разстояние 132 km
Заминаване София
Пристигане Пловдив
Превозвачи Arda Tur, Karat - S,

Автобус Билети от София до Пловдив

  Feb 03
  8
  Feb 04
  8
  Feb 05
  8
  Feb 06
  8
  Feb 07
  8
  -1°
  Feb 08
  8
  -5°
  Feb 09
  8
  -3°
  Feb 10
  8
  -2°
  Feb 11
  8
  Feb 12
  8
  Feb 13
  8
  Feb 14
  8
  Feb 15
  8
  Feb 16
  8
  10°
  Feb 17
  8
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
15,81 лв.
Feb 04
Saturday
15,65 лв.
Feb 05
Sunday
15,65 лв.
Feb 06
Monday
15,65 лв.
Feb 07
Tuesday
-1°
15,65 лв.
Feb 08
Wednesday
-5°
15,65 лв.
Feb 09
Thursday
-3°
15,65 лв.

Най-доброто време за резервация на София - Пловдив пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

София до Пловдив Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
37.62kg
Влак
1.848kg
Автобус
8.976kg
Кола
6.468kg

Настаняване, което може да харесате в Пловдив

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Пловдив с автобус?

Пътуването от София до Пловдив обхваща разстояние от 132 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 55 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 45 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Пловдив по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Пловдив?

Първият отпътуващ през нощта от София до Пловдив тръгва в 23:00, докато последният отпътува в 23:30. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Пловдив с автобус?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: Plovdiv Bus Station Plovdiv-south, Hristo Botev Blvd 47, Sever, Централна автогара Пловдив, Train Station, Plovdiv, Пловдив Централна ж.п. гара, Plovdiv Central Railway Station, Boulevard Hristo Botev 46, Plovdiv Bus And Coach Station Sever, Plovdiv Central Train Station and North Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Пловдив?

Точният брой на пътуванията от София до Пловдив може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Arda Tur, Karat - S, Karat-s Business Class, Union Ivkoni, Union Ivkoni (national), Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-s (Карат-С), Citylines, Arda - Tur National (Арда-Тур), Grup Plus, Distribusion and Traventuria. В особено натоварени дни може да има до 20 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Пловдив. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Пловдив варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване