Влак София - Провадия цени от 10,80 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
10,80 лв.

София до Провадия с влак

Пътуването от София до Провадия от влак е 339,17 km и отнема 8 ч 15 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 00:40 ч. и последното на 23:16 ч.. Възможно е да пътувате от София до Провадия от влак само за 10,80 лв. или за 13,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,80 лв..

Най-ниската цена10,80 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 15 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена10,80 лв.
Най-висока цена13,21 лв.
Първо заминаване00:40 ч.
Последно заминаване23:16 ч.
Разстояние339,17 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПровадия
ПревозвачиBDZ

Пътуване от София до Провадия с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Провадия. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от София до Провадия?

Цените на билетите за влак от София до Провадия варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от София до Провадия ще струват 10,80 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,45 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Провадия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от София до Провадия ще ви струва 11,45 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Провадия с влак?

Пътуването между София и Провадия с влак е приблизително 339,17 km. Ще ви отнеме около 8 ч 15 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между София и Провадия продължава около 339,17 km и обикновено отнема приблизително 8 ч 15 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 24 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Провадия възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Провадия?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително в Провадия. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Провадия, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Провадия има всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Провадия, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 16 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 8 директни пътувания между София и Провадия. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 8 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Провадия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Провадия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Провадия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Провадия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Провадия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Провадия

Най-евтините билети за влак София - Провадия могат да бъдат намерени само за 10,43 лв., ако имате късмет, или средно за 12,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 19,94 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Провадия с влак

Когато пътувате до Провадия с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Провадия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Провадия от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Провадия Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
23.74kg
Автобус
25.44kg
Полет
67.83kg
Кола
54.27kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Провадия с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Провадия са 23.74kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Провадия? Като вземете влака между София и Провадия, ще спестите 44.09kg CO2 емисии спрямо полет, 1.7kg спрямо автобус и 30.53kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Провадия?
Билет влак от София до Провадия е 11,45 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,80 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Провадия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Провадия е 10,80 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Провадия от влак?
София до Провадия е 339,17 km.
Колко време трае влак между София и Провадия?
София до Провадия е средно 8 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 24 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Провадия?
София до Провадия има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Провадия?
Най-ранният влак от София до Провадия тръгва на 00:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Провадия?
Последният влак от София до Провадия тръгва на 23:16 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Провадия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,80 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Провадия?
Има средно 8 от София до Провадия.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Провадия от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Провадия е 6 ч 24 мин.
Има ли директен влак от София към Провадия?
Да, има директен влак между София и Провадия.
Какви са емисиите на CO2 за София до Провадия от влак?
Пътуването на влак от София до Провадия създава 23.74kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Провадия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути