Полет Пловдив - София цени от 84,12лв.

Започва от
84,12лв.
откривам

Пловдив до София с полет

Пътуването от Пловдив до София от полет е 131,9 km и отнема 7 ч. 55 мин.. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 12:50 и последното на 21:25. Възможно е да пътувате от Пловдив до София от полет само за 84,12лв. или за 605,03лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 84,12лв..

Най-добра цена 84,12лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 55 мин.
Връзка на ден 7
Най-ниската цена 84,12лв.
Най-висока цена 605,03лв.
Първо заминаване 12:50
Последно заминаване 21:25
Разстояние 131,9 km
Заминаване Пловдив
Пристигане София
Превозвачи Royal Khmer Airlines, Wizz Air,

Полет Билети от Пловдив до София

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Пловдив до София?

Когато пътувате от Пловдив до София, можете да очаквате да платите средно около 397,47лв.. Може да успеете да намерите цени до 90,01лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до София

 
Sep 26
вторник
22°
10,63лв.
15,65лв.
Sep 27
сряда
21°
10,63лв.
15,65лв.
Sep 28
четвъртък
23°
10,63лв.
15,65лв.
Sep 29
петък
25°
10,63лв.
15,65лв.
Sep 30
събота
26°
10,63лв.
15,65лв.
Oct 01
неделя
26°
10,63лв.
15,65лв.
Oct 02
понеделник
28°
10,63лв.
15,65лв.
Евтини билети за от Пловдив до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 220лв. до 843лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 74% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до София със самолет

Когато пътувате до София със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Wizz Air, TAROM и Air Serbia от Пловдив до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до София от полет.
съоръжения Wizz Air TAROM Air Serbia Ryanair
WiFi
Багаж
Храни и напитки

Пловдив до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
6.5kg
Автобус
43.2kg
Полет
1,726.6kg
Кола
166.5kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Пловдив до София?
Билет полет от Пловдив до София е 220,10лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 84,12лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до София е 84,12лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и София от полет?
Пловдив до София е 131,9 km.
Колко време трае полет между Пловдив и София?
Пловдив до София е средно 19 ч. 11 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч. 55 мин..
Какви компании работят от Пловдив до София?
Пловдив до София се покрива от оператор(и) 8. Можете да намерите на Virail Royal Khmer Airlines, Wizz Air, easyJet UK, TAROM, Air Serbia, Aero Services Executive, Air Bagan, Ryanair предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Пловдив до София?
Пловдив до София има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Пловдив до София?
Най-ранният полет от Пловдив до София тръгва на 12:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Пловдив до София?
Последният полет от Пловдив до София тръгва на 21:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 84,12лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до София. Можете да преминете от Plovdiv и можете да стигнете до Sofia.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до София от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Пловдив и София е 7 ч. 55 мин..
Има ли директен полет от Пловдив към София?
Да, има директен полет между Пловдив и София.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до София от полет?
Пътуването на полет от Пловдив до София създава 1,726.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути