Намерете влак от Перник до Солун

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Перник до Солун с влак

Пътуването от Перник до Солун от влак е 217,95 km и отнема 6 ч 49 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:48 ч. и последното на 17:59 ч.. Възможно е да пътувате от Перник до Солун от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването6 ч 49 мин
Връзка на ден1
Първо заминаване17:48 ч.
Последно заминаване17:59 ч.
Разстояние217,95 km
ЗаминаванеПерник
ПристиганеСолун
ПревозвачиHellenic

Пътуването ви от Перник до Солун с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Перник до Солун? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Перник до Солун?

Когато пътувате от Перник до Солун, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перник до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Перник до Солун варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Перник до Солун с влак?

Пътуването между Перник и Солун с влак е приблизително 217,95 km. Ще ви отнеме около 6 ч 49 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Перник и Солун с влак обикновено отнема 6 ч 49 мин, за да се измине разстояние от 217,95 km. Най-краткото пътуване от Перник до Солун ще ви отнеме 6 ч 23 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Солун е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Перник до Солун?

Първият заминаващ за деня от Перник до Солун тръгва в 17:48 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:59 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Перник и Солун. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Перник до Солун тръгва в 17:48 ч., докато последният отпътува в 17:59 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Перник и Солун. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Перник до Солун?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Перник и Солун. Можете да започнете пътуването си в Перник на спирки като Pernik Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Thessaloniki, Central Bus Station Makedonia,Thessaloniki International Airport Macedonia,Thessaloniki Limáni,Thessaloniki Monastiriou в Солун. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Перник до Солун.

Колко пъти на ден има тръгващи от Перник за Солун?

Ще можете да пътувате от Перник до Солун, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 1 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Перник до Солун, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Перник до Солун всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перник до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Перник до Солун
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до Солун.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до Солун, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до Солун.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Солун с влак

Когато пътувате до Солун с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Перник до Солун
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до Солун от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Перник до Солун Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.26kg
Автобус
16.35kg
Полет
43.59kg
Кола
34.87kg
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Солун с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Перник и Солун са 15.26kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Перник и Солун? Като вземете влака между Перник и Солун, ще спестите 28.33kg CO2 емисии спрямо полет, 1.09kg спрямо автобус и 19.61kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Перник и Солун от влак?
Перник до Солун е 217,95 km.
Колко време трае влак между Перник и Солун?
Перник до Солун е средно 6 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Перник до Солун?
Перник до Солун има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Перник до Солун?
Най-ранният влак от Перник до Солун тръгва на 17:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Перник до Солун?
Последният влак от Перник до Солун тръгва на 17:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Перник до Солун?
Има средно 1 от Перник до Солун.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до Солун от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Перник и Солун е 6 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Перник към Солун?
Да, има директен влак между Перник и Солун.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Солун от влак?
Пътуването на влак от Перник до Солун създава 15.26kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перник

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до Солун

Други популярни маршрути