Намерете влак от Казанлък до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 25 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 02:30
Последно отпътуване: 17:22
Разстояние 74km

Най-добрите оферти за вашия влак от Казанлък до Пловдив на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Казанлък до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Казанлък до Пловдив с влак?

За да стигнете до Пловдив с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Пловдив?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Казанлък до Пловдив за 3,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пловдив струват средно 5,78 лв..

,

Влакове от Казанлък до Пловдив


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете до Пловдив могат да заминат от КАЗАНЛЪК и да пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Казанлък с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Пловдив с влак?

Първият влак до Пловдив тръгва в 02:11, докато последният в 16:11. Пътуването продължава средно 4 hours and 10 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 3 hours and 20 minutes.