Намерете влак от София до Силистра

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,23 лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 50 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 16:05
Последно отпътуване 01:46
разстояние 355 km

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Силистра на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Силистра. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Силистра?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Силистра за 13,23 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Силистра струват средно 13,57 лв..

Кои фирми ви отвеждат от София до Силистра с влак?

За да стигнете до Силистра с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Цена на билет - всеки ден

28,30 лв. 28,30 лв. 26,97 лв. Още Още 26,87 лв. Още

Влакове от София до Силистра

Кога заминават влаковете до Силистра и колко време е пътуването?

Необходими са средно 11 ч. 50 мин. да стигнете до Силистра с влак, но ще ви отнеме 10 ч. 41 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 16:05, докато последният тръгва от София в 01:46.

На кои станции можете да хванете влака до Силистра и къде ще пристигнете?

Влаковете до Силистра ще заминат от СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ и ще пристигнат на СИЛИСТРА.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Силистра от София: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Силистра от София с влак, 6 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 2 маршрута са преки линии, докато 4 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Силистра в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Силистра от София, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.