Влак София - Силистра цени от 5,30 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Силистра с влак

Пътуването от София до Силистра от влак е 355,78 km и отнема 11 ч 44 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 13:05 ч. и последното на 22:51 ч.. Възможно е да пътувате от София до Силистра от влак само за 5,30 лв. или за 31,43 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,30 лв..

Най-ниската цена5,30 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 44 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена5,30 лв.
Най-висока цена31,43 лв.
Първо заминаване13:05 ч.
Последно заминаване22:51 ч.
Разстояние355,78 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСилистра
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Silistra

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуване от София до Силистра с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Силистра? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Силистра, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Силистра?

Най-евтините билети за влак от София до Силистра струват 5,30 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 26,73 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Силистра.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Силистра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 26,73 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Силистра.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Силистра с влак?

Разстоянието между София и Силистра е приблизително 355,78 km. Като цяло ще ви отнеме около 11 ч 44 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от София до Силистра, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Силистра ще завършат пътуването в 10 ч 24 мин. Средно ще ви отнеме около 11 ч 44 мин, за да пътувате 355,78 km между София и Силистра.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Силистра?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 13:05 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:51 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Силистра. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Силистра, който тръгва в 13:05 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:51 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от София до Силистра?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Silistra, Bus Station (Силистра, Aвтогара) в Силистра. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Силистра, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Силистра се извършват всеки ден?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от София до Силистра. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от София, които пътуват директно до Силистра. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Силистра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Silistra

Евтини билети за влак от София до Силистра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Силистра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Силистра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Силистра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Silistra

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,23 лв. до 27,40 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 52% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Силистра

Най-евтините билети за влак София - Силистра могат да бъдат намерени само за 12,39 лв., ако имате късмет, или средно за 22,67 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29,43 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Силистра с влак

Когато пътувате до Силистра с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Силистра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Силистра от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Силистра Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
24.9kg
Автобус
26.68kg
Полет
71.16kg
Кола
56.92kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Силистра с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Силистра са 24.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Силистра? Като вземете влака между София и Силистра, ще спестите 46.26kg CO2 емисии спрямо полет, 1.78kg спрямо автобус и 32.02kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Силистра?
Билет влак от София до Силистра е 26,73 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Силистра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Силистра е 5,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Силистра от влак?
София до Силистра е 355,78 km.
Колко време трае влак между София и Силистра?
София до Силистра е средно 11 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 24 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Силистра?
София до Силистра има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Силистра?
Най-ранният влак от София до Силистра тръгва на 13:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Силистра?
Последният влак от София до Силистра тръгва на 22:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Силистра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Силистра?
Има средно 1 от София до Силистра.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Силистра от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Силистра е 10 ч 24 мин.
Има ли директен влак от София към Силистра?
Да, има директен влак между София и Силистра.
Какви са емисиите на CO2 за София до Силистра от влак?
Пътуването на влак от София до Силистра създава 24.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Силистра

Свързани маршрути

Други популярни маршрути