• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Силистра

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Силистра

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Силистра

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Силистра? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

София да се Силистра с влак

разстояние 355 km

Цена на билет София - Силистра всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
26,97 лв.
26,97 лв.
26,97 лв.
27,05 лв.
26,97 лв.
Още
Още

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 41 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - СИЛИСТРА
16:16 - 02:57
13,23 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 11 ч. 2 мин.
СОФИЯ - СИЛИСТРА
23:10 - 10:12
13,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 56 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - СИЛИСТРА
23:16 - 10:12
13,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 47 мин.
СОФИЯ - СИЛИСТРА
16:10 - 02:57
13,63 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 13 ч. 39 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - СИЛИСТРА
01:46 - 15:25
13,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 13 ч. 45 мин.
СОФИЯ - СИЛИСТРА
01:40 - 15:25
14,22 лв.

Колко дълго е пътуването от София до Силистра с влак?

Пътуването между София и Силистра с влак е приблизително 356 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Силистра?

Първото пътуване през нощта тръгва от София в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Силистра. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Силистра?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Силистра. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ. Те се свързват със спирки, включително СИЛИСТРА в Силистра. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Силистра.

Колко ежедневни пътувания има от София до Силистра?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Силистра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.