Намерете влак от София до Силистра

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 22 лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 48 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 13:00
Последно отпътуване: 22:46
Разстояние 355km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Силистра

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Силистра. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от София до Силистра с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Силистра.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Силистра?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Силистра също само за 13,00 лв., докато средната цена е 20,72 лв..

Цена на билет София - Силистра всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
26,99 лв.26,99 лв.26,99 лв.26,99 лв.26,99 лв. Още Още

Влакове от София до Силистра


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Силистра?

Влаковете до Силистра ще заминат от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и ще пристигнат на СИЛИСТРА.

Колко влакови връзки има от София до Силистра всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Силистра от София, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Силистра

С най-бързите връзки ще бъдете в Силистра за 10 hours and 4 minutes, но средно отнема 11 hours and 37 minutes. Първият влак, водещ до Силистра е в 13:11, докато последният тръгва от София в 22:11.