Намерете влак от Благоевград до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 25 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 05:22
Последно отпътуване: 19:37
Разстояние 137km

Най-добрите оферти за вашия влак от Благоевград до Пловдив на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Благоевград до Пловдив?

За да стигнете до Пловдив с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Благоевград до Пловдив?

Билетите за влак от Благоевград до Пловдив струват средно 6,90 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,00 лв..

Цена на билет Благоевград - Пловдив всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
7 лв.7 лв.7 лв.7 лв.13 лв. Още 6 лв.

За къси разстояния като тези между Благоевград и Пловдив, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Благоевград и Пловдив?

Влаковете до Пловдив ще заминат от БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП. и ще пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има до Пловдив от Благоевград с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Благоевград до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Благоевград до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 30 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 6 hours and 32 minutes. Първият влак тръгва от Благоевград в 08:12, докато последният тръгва в 19:12.