Намерете влак от Кулата до Солун

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Кулата до Солун с влак

Пътуването от Кулата до Солун от влак е 90,12 km и отнема 2 ч 45 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:38 ч. и последното на 11:40 ч.. Възможно е да пътувате от Кулата до Солун от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 45 мин
Връзка на ден2
Първо заминаване07:38 ч.
Последно заминаване11:40 ч.
Разстояние90,12 km
ЗаминаванеКулата
ПристиганеСолун
ПревозвачиHellenic

Пътуване от Кулата до Солун с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кулата до Солун? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Кулата до Солун?

Средно билетът за влак от Кулата до Солун ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кулата до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Кулата до Солун ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Кулата до Солун с влак?

Пътуването от Кулата до Солун с влак обикновено отнема 2 ч 45 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 90,12 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 45 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Кулата и Солун продължава около 90,12 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 45 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 41 мин. Ако се опитвате да стигнете от Кулата до Солун възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Кулата до Солун?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Кулата до Солун, който обикновено тръгва в 07:38 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 11:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Кулата в 07:38 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 11:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Кулата и Солун. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кулата до Солун?

В Кулата спирките за заминаване включват Koulata. Когато пристигнете в Солун, може да успеете да слезете на спирки като Thessaloniki International Airport Macedonia,Thessaloniki Limáni,Thessaloniki Monastiriou,Thessaloniki, Central Bus Station Makedonia. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Кулата до Солун?

Точният брой на пътуванията от Кулата до Солун може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Кулата до Солун. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Кулата до Солун варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кулата до Солун
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кулата до Солун.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кулата до Солун, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кулата до Солун.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Солун с влак

Когато пътувате до Солун с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Кулата до Солун
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кулата до Солун от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кулата до Солун Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.31kg
Автобус
6.76kg
Полет
18.02kg
Кола
14.42kg
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Солун с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кулата и Солун са 6.31kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кулата и Солун? Като вземете влака между Кулата и Солун, ще спестите 11.71kg CO2 емисии спрямо полет, 0.45kg спрямо автобус и 8.11kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Кулата и Солун от влак?
Кулата до Солун е 90,12 km.
Колко време трае влак между Кулата и Солун?
Кулата до Солун е средно 2 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Кулата до Солун?
Кулата до Солун има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кулата до Солун?
Най-ранният влак от Кулата до Солун тръгва на 07:38 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кулата до Солун?
Последният влак от Кулата до Солун тръгва на 11:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Кулата до Солун?
Има средно 2 от Кулата до Солун.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кулата до Солун от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кулата и Солун е 2 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Кулата към Солун?
Да, има директен влак между Кулата и Солун.
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Солун от влак?
Пътуването на влак от Кулата до Солун създава 6.31kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кулата

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кулата

Международни маршрути от Кулата и близките райони

Други дестинации от Кулата

Основни маршрути до Солун

Други популярни маршрути