Влак София - Видин цени от 3,31 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
3,31 лв.

София до Видин с влак

Пътуването от София до Видин от влак е 148,45 km и отнема 6 ч 4 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 07:30 ч. и последното на 22:51 ч.. Възможно е да пътувате от София до Видин от влак само за 3,31 лв. или за 14,07 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,31 лв..

Най-ниската цена3,31 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 4 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена3,31 лв.
Най-висока цена14,07 лв.
Първо заминаване07:30 ч.
Последно заминаване22:51 ч.
Разстояние148,45 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВидин
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Vidin

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Видин

Планирате да пътувате от София до Видин? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от София до Видин с влак?

Най-евтините билети за влак от София до Видин струват 3,31 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 13,42 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Видин.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Видин. Средно обаче ще платите около 13,42 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от София до Видин с влак?

Разстоянието между София и Видин е приблизително 148,45 km. Като цяло ще ви отнеме около 6 ч 4 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от София до Видин, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Видин ще завършат пътуването в 4 ч 39 мин. Средно ще ви отнеме около 6 ч 4 мин, за да пътувате 148,45 km между София и Видин.

Кога тръгват заминаващите от София до Видин?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Видин, който тръгва в 07:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:51 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Видин, който тръгва в 07:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:51 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Видин?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Видин. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Vidin(gr) в Видин. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Видин.

Колко пътувания от София до Видин се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Видин, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 7 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между София и Видин. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Vidin

Евтини билети за влак от София до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Vidin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,83 лв. до 13,52 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 35% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Видин

Най-евтините билети за влак София - Видин могат да бъдат намерени само за 6,73 лв., ако имате късмет, или средно за 11,43 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,79 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Видин от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.39kg
Автобус
11.13kg
Полет
29.69kg
Кола
23.75kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Видин са 10.39kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Видин? Като вземете влака между София и Видин, ще спестите 19.3kg CO2 емисии спрямо полет, 0.74kg спрямо автобус и 13.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Видин?
Билет влак от София до Видин е 13,42 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,31 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Видин е 3,31 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Видин от влак?
София до Видин е 148,45 km.
Колко време трае влак между София и Видин?
София до Видин е средно 6 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Видин?
София до Видин има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Видин?
Най-ранният влак от София до Видин тръгва на 07:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Видин?
Последният влак от София до Видин тръгва на 22:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,31 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Видин?
Има средно 4 от София до Видин.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Видин е 4 ч 39 мин.
Има ли директен влак от София към Видин?
Да, има директен влак между София и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за София до Видин от влак?
Пътуването на влак от София до Видин създава 10.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути