Влак София - Видин цени от 4,40лв.

Започва от
4,40лв.
откривам

София до Видин с влак

Пътуването от София до Видин от влак е 148,3 km и отнема 4 ч. 39 мин.. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 08:35 и последното на 23:51. Възможно е да пътувате от София до Видин от влак само за 4,40лв. или за 14,03лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,40лв..

Най-добра цена 4,40лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 39 мин.
Връзка на ден 7
Най-ниската цена 4,40лв.
Най-висока цена 14,03лв.
Първо заминаване 08:35
Последно заминаване 23:51
Разстояние 148,3 km
Заминаване София
Пристигане Видин
Превозвачи BDZ

Влак Билети от София до Видин

  Sep 26
  13,29лв.
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  13,27лв.
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  4,40лв.
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  13,21лв.
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  13,27лв.
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  13,27лв.
  26°
  Oct 09
  13,25лв.
  27°
  Oct 10
  Още
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Бързо и лесно пътуване от София до Видин с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Видин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Видин?

Средно билетът за влак от София до Видин ще ви струва 13,94лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 13,25лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Видин

 
Sep 26
вторник
20°
13,29лв.
25,44лв.
Sep 27
сряда
19°
Още
25,44лв.
Sep 28
четвъртък
20°
13,27лв.
25,44лв.
Sep 29
петък
22°
Още
25,44лв.
Sep 30
събота
23°
4,40лв.
25,44лв.
Oct 01
неделя
23°
Още
25,44лв.
Oct 02
понеделник
23°
Още
25,44лв.
Евтини билети за от София до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Видин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12лв. до 13лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 14% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Видин

Най-евтините билети за влак София - Видин могат да бъдат намерени само за 7лв., ако имате късмет, или средно за 11лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от София до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Видин от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

София до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.0kg
Автобус
13.2kg
Полет
529.4kg
Кола
51.1kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Видин са 2.0kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Видин? Като вземете влака между София и Видин, ще спестите 527.4kg CO2 емисии спрямо полет, 11.2kg спрямо автобус и 49.1kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Видин?
Билет влак от София до Видин е 12,78лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,40лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Видин е 4,40лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Видин от влак?
София до Видин е 148,3 km.
Колко време трае влак между София и Видин?
София до Видин е средно 5 ч. 52 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 39 мин..
Какви компании работят от София до Видин?
София до Видин се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от София до Видин?
София до Видин има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Видин?
Най-ранният влак от София до Видин тръгва на 08:35. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Видин?
Последният влак от София до Видин тръгва на 23:51. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,40лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Видин?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Видин. Можете да преминете от СОФИЯ, СОФИЯ СЕВЕР and Sofia-sever и можете да стигнете до ВИДИН and Vidina.
Колко директни връзки преминават от София до Видин?
Има средно 4 от София до Видин.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Видин е 4 ч. 39 мин..
Има ли директен влак от София към Видин?
Да, има директен влак между София и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за София до Видин от влак?
Пътуването на влак от София до Видин създава 2.0kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути