Намерете влак от София до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,19 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 58 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 09:30
Последно отпътуване 20:01
разстояние 148 km

Евтини билети за влак от София до Видин на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Каква е цената на билетите за влак от София до Видин?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Видин за 0,19 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Видин струват средно 6,90 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Видин?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Видин.

Цена на билет - всеки ден

19,56 лв. 19,56 лв. 19,56 лв. 19,56 лв. 19,56 лв. Още Още

Влакове от София до Видин

Кога заминават влаковете до Видин и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Видин за 4 ч. 29 мин., но средно отнема 4 ч. 58 мин.. Първият влак, водещ до Видин е в 09:30, докато последният тръгва от София в 20:01.

От кои станции пътуват влаковете до Видин?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ВИДИН.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко влакови връзки има от София до Видин всеки ден?

Ако желаете да отидете в Видин от София с влак, 8 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 6 маршрута са преки линии, докато 2 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Видин с влак, има 8 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 6 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.