Намерете влак от София до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 54 мин.
Връзки на ден 56
Първо заминаване: 07:25
Последно отпътуване: 17:06
Разстояние 148km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Видин

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Видин. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Видин, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от София до Видин с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Видин.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Видин?

Средната цена на билети за влак от София до Видин е 7,23 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Видин могат да бъдат около 6,00 лв..

Цена на билет София - Видин всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
19,55 лв.21,89 лв.19,56 лв. Още Още 21,89 лв.21,89 лв.

Влакове от София до Видин


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Видин и къде ще пристигнете?

Влаковете до Видин заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ВИДИН.

Пътуване с влак до Видин от София: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Видин от София, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 5 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от София до Видин и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Видин тръгва в 07:11, последният е насрочен за 17:11. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 13 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Видин за 4 hours and 30 minutes.