Train Illustration

Намерете влак от София до Видин

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от София до Видин с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Видин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

София да се Видин с влак

разстояние 148 km
Заминаване София
Пристигане Видин
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Видин всеки ден

 
Днес
25,44 лв.
Утре
Още
След 2 дни
25,44 лв.
След 3 дни
25,44 лв.
След 4 дни
25,44 лв.
След 5 дни
25,44 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Видин

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

25 лв.

Дата
петък 7 октомври 2022
Karat-S (Карат-С)-logo
Sofia Central Bus Station - Vidin Bus Station
11:00 - 14:59
Karat-S (Карат-С)
3 ч. 59 мин.
CO2: 5.22kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от София до Видин с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 149 km от София до Видин. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Видин да отнеме повече от .

По кое време са първото и последното заминаване от София до Видин?

Първият отпътуващ през нощта от София до Видин тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Видин. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Видин?

В София спирките за заминаване включват СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Когато пристигнете в Видин, може да успеете да слезете на спирки като ВИДИН. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Видин се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване