Намерете влак от София до Бургас

Започва от
19,60 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 19,20 лв.

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Стигнете от София до Бургас с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Бургас. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Бургас?

Цените на билетите за влак от София до Бургас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от София до Бургас ще струват 18,10 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 20,71 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от София до Бургас от Train е 340 км и отнема 7 ч. 36 мин.. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 05:40 и последното на 22:35. Възможно е да пътувате от София до Бургас от Train само за 18,10 лв. или за 36,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,81 лв..

Най-добра цена 19,20 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 15 мин.
Връзка на ден 14
Най-ниската цена 19,20 лв.
Най-висока цена 31,65 лв.
Първо заминаване 06:20
Последно заминаване 22:35
Разстояние 340 km
Заминаване София
Пристигане Бургас
Превозвачи Bdz

Влак Билети от София до Бургас

  Feb 03
  9.812
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  -1°
  Feb 08
  Още
  -5°
  Feb 09
  9.812
  -3°
  Feb 10
  Още
  -2°
  Feb 11
  9.812
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
20,75 лв.
32,82 лв.
Feb 04
Saturday
19,20 лв.
29,35 лв.
Feb 05
Sunday
Още
29,35 лв.
Feb 06
Monday
Още
29,35 лв.
Feb 07
Tuesday
-1°
Още
29,35 лв.
Feb 08
Wednesday
-5°
Още
29,35 лв.
Feb 09
Thursday
-3°
Още
29,35 лв.

Най-доброто време за резервация на София - Бургас пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

София до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
96.9kg
Влак
4.76kg
Автобус
23.12kg
Кола
16.66kg

Настаняване, което може да харесате в Бургас

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от София до Бургас с влак?

Пътуването от София до Бургас обхваща разстояние от 340 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч. 36 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч. 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Бургас по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Бургас?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 05:40. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:35. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Бургас. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от София до Бургас?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Бургас. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ, СОФИЯ СЕВЕР and Sofia-sever. Те се свързват със спирки, включително БУРГАС and Burgas-razpredelitelna в Бургас. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Бургас.

Колко пътувания от София до Бургас има всеки ден?

Ще можете да пътувате от София до Бургас, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 15 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 29 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Бургас, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 5 директни връзки от София до Бургас всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 10 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване