Train Illustration

Намерете влак от София до Бургас

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Стигнете от София до Бургас с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Бургас. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

София да се Бургас с влак

разстояние 340 km
Заминаване София
Пристигане Бургас
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Бургас всеки ден

 
Днес
29,35 лв.
Утре
29,35 лв.
След 2 дни
29,35 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
29,08 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Бургас

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

29 лв.

Дата
понеделник 10 октомври 2022
Karat-S (Карат-С)-logo
София Централна автогара - Бургас Автогара "Юг"
15:00 - 20:20
Karat-S (Карат-С)
5 ч. 20 мин.
CO2: 11.96kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от София до Бургас с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 340 km от София до Бургас. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Бургас да отнеме повече от .

По кое време са първото и последното заминаване от София до Бургас?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Бургас, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от София до Бургас?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Бургас. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те се свързват със спирки, включително БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА в Бургас. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Бургас.

Колко пътувания от София до Бургас има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване