Намерете влак от София до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,29 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 34 мин.
връзки на ден 20
Първо заминаване 08:53
Последно отпътуване 01:50
разстояние 340 km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Бургас

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Бургас. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Бургас, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Бургас?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Бургас също само за 0,29 лв., докато средната цена е 10,89 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Бургас?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Бургас, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

20,20 лв. 19,70 лв. 19,70 лв. 19,70 лв. 19,70 лв. 19,70 лв. 19,71 лв.

Влакове от София до Бургас

Кога заминават влаковете до Бургас и колко време е пътуването?

Необходими са средно 8 ч. 34 мин. да стигнете до Бургас с влак, но ще ви отнеме 6 ч. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:53, докато последният тръгва от София в 01:50.

От кои станции пътуват влаковете до Бургас?

Влаковете до Бургас могат да заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

За къси разстояния като тези между София и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има до Бургас от София с влак?

Ако желаете да отидете в Бургас от София с влак, 20 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 2 маршрута са преки линии, докато 18 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Бургас в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Бургас от София, моля имайте предвид, че има 20 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 18 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.