Намерете влак от София до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 12 мин.
Връзки на ден 110
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 340km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Бургас

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Бургас?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Бургас.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Бургас?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Бургас също само за 9,45 лв., докато средната цена е 19,98 лв..

Цена на билет София - Бургас всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
20,18 лв.20,20 лв.20,19 лв.20,18 лв.20,19 лв.22,53 лв.22,51 лв.
Още 867,25 лв.422,05 лв.355,37 лв.422,05 лв.128,17 лв. Още

Влакове от София до Бургас


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между София и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Бургас?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ и пристигат на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС.

Колко връзки дневно има до Бургас от София с влак?

Ако трябва да пътувате до Бургас от София, моля имайте предвид, че има 22 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 20 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от София до Бургас и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Бургас тръгва в 06:11, последният е насрочен за 23:11. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 20 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Бургас за 6 hours and 6 minutes.