Намерете влак от София до Бургас

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,95лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 43 мин.
Връзки на ден 25
Първо заминаване: 05:55
Последно отпътуване: 23:10
Разстояние 340km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Бургас

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Бургас?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Бургас.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Бургас?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Бургас също само за 10,20 лв., докато средната цена е 9,93 лв..

Цена на билет София - Бургас всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
21,51 лв. Още Още 21,51 лв.21,51 лв.21,51 лв.21,51 лв.
16,83 лв. Още Още 16,83 лв. Още Още 16,83 лв.
234,70 лв.516,59 лв.584,68 лв.652,19 лв.148,64 лв.270,00 лв.316,84 лв.

Влакове от София до Бургас


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между София и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Бургас?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и пристигат на БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има до Бургас от София с влак?

Ако трябва да пътувате до Бургас от София, моля имайте предвид, че има 25 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 22 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от София до Бургас и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Бургас тръгва в 06:06, последният е насрочен за 23:06. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 26 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Бургас за 6 hours and 22 minutes.