Намерете влак от Шумен до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 39 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 07:03
Последно отпътуване: 00:43
Разстояние 217km

Сравнете най-добрите цени за влак от Шумен до Пловдив

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Шумен до Пловдив. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Шумен до Пловдив с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Шумен - Пловдив.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Пловдив?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Шумен до Пловдив също само за 8,90 лв., докато средната цена е 11,84 лв..

Влакове от Шумен до Пловдив


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Шумен с влак?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Шумен, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Шумен до Пловдив с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Пловдив тръгва в 07:11, последният е насрочен за 00:11. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 28 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Пловдив за 6 hours and 14 minutes.