Намерете автобус от Пловдив до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,78 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 18 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 17:00
Последно отпътуване 20:00
разстояние 132 km

Намерете вашите автобусни връзки от Пловдив до София на virail

Ако търсите евтини автобусни билети от Пловдив до София, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Пловдив до София?

Можете да намерите автобусни билети от Пловдив до София средно за 10,71 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 9,77 лв..

Цена на билет - всеки ден

9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв. 9,78 лв.

Автобуси от Пловдив до София

За кога са планирани автобусите от Пловдив до София?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Пловдив е в 14:00, докато последният автобус е в 20:00. Пътуването отнема средно 2 ч. 15 мин., но може и да продължи :1 ч. 40 мин. с най-бързите връзки.

Тъй като пътуването от Пловдив до София не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до София от Пловдив с автобус?

3.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Пловдив до София с автобус, има 3.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 3.5 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.