Автобус Пловдив - София цени от 7,83 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 15,42 лв.
утре 15,42 лв.
2 дни 15,40 лв.
3 дни 15,38 лв.

Пловдив до София с автобус

Пътуването от Пловдив до София от автобус е 132,07 km и отнема 2 ч 40 мин. Има 21 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 21:10 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до София от автобус само за 7,83 лв. или за 63,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,83 лв..

Най-ниската цена7,83 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 40 мин
Връзка на ден21
Най-ниската цена7,83 лв.
Най-висока цена63,05 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване21:10 ч.
Разстояние132,07 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеСофия
ПревозвачиTraventuria, Karat - S

Автобус Билети от Пловдив до София

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до София

Планирате да пътувате от Пловдив до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Пловдив до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до София. Средно обаче ще платите около 32,84 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 7,83 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 32,84 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до София.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до София с автобус?

При разстояние от 132,07 km между Пловдив и София, обикновено отнема 2 ч 40 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 40 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Пловдив и София продължава около 132,07 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 40 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Пловдив в 08:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:10 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до София тръгва в 08:00 ч., докато последният отпътува в 21:10 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до София с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Пловдив до София се извършват всеки ден?

Средно има 21 заминаващи ежедневно от Пловдив до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 21 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до София

Евтини билети за автобус от Пловдив до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,63 лв. до 15,81 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до София

Най-евтините автобусни билети Пловдив - София могат да бъдат намерени само за 9,45 лв., ако имате късмет, или средно за 14,12 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,87 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Traventuria, Karat - S and Union Ivkoni от Пловдив до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до София от bus.
съоръжения Traventuria Karat - S Union Ivkoni
wifi WiFi check check check
air_con Климатик check check check
power_sockets Електрически контакти cross check check
food_and_drink Храни и напитки cross check cross
luggage Багаж cross cross check

Пловдив до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.24kg
Автобус
9.91kg
Полет
26.41kg
Кола
21.13kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до София?
Билет автобус от Пловдив до София е 32,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,83 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до София е 7,83 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и София от автобус?
Пловдив до София е 132,07 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и София?
Пловдив до София е средно 2 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 30 мин.
Какви компании работят от Пловдив до София?
Пловдив до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Traventuria, Karat - S and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до София?
Пловдив до София има средно 21 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до София?
Най-ранният автобус от Пловдив до София тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до София?
Последният автобус от Пловдив до София тръгва на 21:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,83 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до София?
Има средно 21 от Пловдив до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и София е 1 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към София?
Да, има директен автобус между Пловдив и София.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до София от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до София създава 9.91kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути