Намерете автобус от Пловдив до София

Започва от
15,65 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 15,65 лв.

Утре

От 15,65 лв.

2 Дни

От 15,65 лв.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пловдив до София?

Когато пътувате от Пловдив до София, можете да очаквате да платите средно около 20,13 лв.. Може да успеете да намерите цени до 9,78 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Пловдив до София от Bus е 132 км и отнема 3 ч. 20 мин.. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 19:00 и последното на 18:30. Възможно е да пътувате от Пловдив до София от Bus само за 9,78 лв. или за 96,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8 лв..

Най-добра цена 15,65 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 20 мин.
Връзка на ден 7
Най-ниската цена 15,65 лв.
Най-висока цена 96,82 лв.
Първо заминаване 19:00
Последно заминаване 18:30
Разстояние 132 km
Заминаване Пловдив
Пристигане София
Превозвачи Karat - S, Karat-S Business Class,

Автобус Билети от Пловдив до София

  Feb 03
  8
  Feb 04
  8
  Feb 05
  8
  Feb 06
  8
  Feb 07
  8
  Feb 08
  8
  -2°
  Feb 09
  8
  -2°
  Feb 10
  8
  -1°
  Feb 11
  8
  -4°
  Feb 12
  8
  -1°
  Feb 13
  8.09
  Feb 14
  8
  Feb 15
  8
  Feb 16
  8
  Feb 17
  8
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
15,65 лв.
Feb 04
Saturday
15,65 лв.
Feb 05
Sunday
15,65 лв.
Feb 06
Monday
15,65 лв.
Feb 07
Tuesday
15,65 лв.
Feb 08
Wednesday
-2°
15,65 лв.
Feb 09
Thursday
-2°
15,65 лв.

Най-доброто време за резервация на Пловдив - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Пловдив до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
37.62kg
Влак
1.848kg
Автобус
8.976kg
Кола
6.468kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от Пловдив до София с автобус?

Пътуването от Пловдив до София обхваща разстояние от 132 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч. 20 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 55 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Пловдив до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Пловдив в 19:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до София?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Railway Station, Boulevard Hristo Botev 46, Plovdiv Bus Station Plovdiv-sever, Dimitar Stambolov St 2, Plovdİv (bg), Plovdiv Central Train Station, Train Station, Sever, Plovdiv Sever, Plovdiv Bus Station Plovdiv-south, Hristo Botev Blvd 47, Plovdiv Bus And Coach Station Sever and North Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia Airport (sof) Terminal 2, Sofia Airport, Sofia, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus And Coach Station Zapad, Sofia Airport and Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Boulevard Ovcha Kupel 1 в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до София има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Karat - S, Karat-s Business Class, Union Ivkoni, Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-s (Карат-С), Citylines and Distribusion. В особено натоварени дни може да има до 18 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване