• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Пловдив до София Тръгване от 9,77 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пловдив до София?

Когато пътувате от Пловдив до София, можете да очаквате да платите средно около 13,27 лв.. Може да успеете да намерите цени до 9,77 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Пловдив да се София с автобус

Най-добра цена 9,78 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 7 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 19:00
Последно отпътуване 21:10
разстояние 132 km

Цена на билет Пловдив - София всеки ден

 
Днес
9,78 лв.
Утре
9,78 лв.
След 2 дни
9,78 лв.
След 3 дни
9,78 лв.
След 4 дни
9,78 лв.
След 5 дни
9,78 лв.
След 6 дни
9,78 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
8
Минимална цена
9,77 лв.
Максимална цена
16,25 лв.

Пловдив - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

9,78 лв.

Дата
понеделник 1 ноември 2021
Karat-S (Карат-С)-logo
Пловдив Централна ж.п. гара - София Централна автогара
15:10 - 17:30
Karat-S (Карат-С)
2 ч. 20 мин.
CO2: 4.22kg
Най-
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Пловдив Централна ж.п. гара - Sofia Central Bus Station
13:00 - 15:20
9,78 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Пловдив Централна ж.п. гара - Sofia Central Bus Station
15:10 - 17:30
9,78 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Пловдив Централна ж.п. гара - Sofia Central Bus Station
17:00 - 19:20
9,78 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Пловдив Централна ж.п. гара - Sofia Central Bus Station
19:00 - 21:20
9,78 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 2 ч. 30 мин.
Plovdiv Bus and Coach Station Sever - Sofia Central Bus Station
05:30 - 08:00
11,72 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Train Station - Serdika
13:00 - 15:20
12,11 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 2 ч. 20 мин.
Train Station - Serdika
15:10 - 17:30
12,11 лв.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до София с автобус?

Пътуването от Пловдив до София обхваща разстояние от 132 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч. 2 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч. 50 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Пловдив до София?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в 21:10, а последният - в 21:10 . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до София?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Railway Station, Boulevard Hristo Botev 46, Sever, Plovdiv Bus station Plovdiv-Sever, Dimitar Stambolov St 2, Plovdiv Central Train Station, Train Station, Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47, Plovdiv, Plovdiv Bus And Coach Station Sever and Пловдив Централна ж.п. гара. Те ви свързват със спирки, включително Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia and Sofia Avtobusna Spirka в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до София има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Karat - S, Karat-S Business Class, Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С), Citylines and Union ivkoni unibus. В особено натоварени дни може да има до 22 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.