Намерете влак от Габрово до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 39 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 20:20
Разстояние 94km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Габрово до Пловдив

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Габрово до Пловдив с влак?

За да стигнете до Пловдив с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Габрово до Пловдив?

Средната цена на билети за влак от Габрово до Пловдив е 8,40 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Габрово до Пловдив могат да бъдат около 4,95 лв..

Влакове от Габрово до Пловдив


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Габрово - Пловдив?

Влаковете до Пловдив могат да заминат от ГАБРОВО и да пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Габрово до Пловдив?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Габрово до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Габрово до Пловдив

Първият влак до Пловдив тръгва в 05:08, докато последният в 20:08. Пътуването продължава средно 7 hours, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 5 hours and 34 minutes.