Влак Добрич - Пловдив цени от 5,11 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Добрич до Пловдив с влак

Пътуването от Добрич до Пловдив от влак е 296,91 km и отнема 9 ч 36 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:05 ч. и последното на 20:40 ч.. Възможно е да пътувате от Добрич до Пловдив от влак само за 5,11 лв. или за 36,47 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,11 лв..

Най-ниската цена5,11 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 36 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена5,11 лв.
Най-висока цена36,47 лв.
Първо заминаване05:05 ч.
Последно заминаване20:40 ч.
Разстояние296,91 km
ЗаминаванеДобрич
ПристиганеПловдив
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Dobrich до Plovdiv

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Добрич до Пловдив

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Добрич до Пловдив. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Добрич до Пловдив с влак?

Най-евтините билети за влак от Добрич до Пловдив струват 5,11 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 22,13 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Добрич до Пловдив.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Добрич до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Добрич до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 22,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Добрич до Пловдив с влак?

Разстоянието между Добрич и Пловдив е приблизително 296,91 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 36 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Добрич и Пловдив с влак обикновено отнема 9 ч 36 мин, за да се измине разстояние от 296,91 km. Най-краткото пътуване от Добрич до Пловдив ще ви отнеме 7 ч 45 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Пловдив е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Добрич до Пловдив?

Първото пътуване за деня тръгва от Добрич в 05:05 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Добрич и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Добрич в 05:05 ч., а последният - в 20:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Добрич до Пловдив могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Добрич до Пловдив?

Можете да тръгнете от Добрич на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Пловдив на следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Добрич и Пловдив. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Добрич до Пловдив?

Ако искате да стигнете от Добрич до Пловдив, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Добрич и Пловдив. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Добрич до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dobrich до Plovdiv

Евтини билети за влак от Добрич до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Добрич до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Добрич до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Добрич до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dobrich до Plovdiv

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,42 лв. до 20,49 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 25% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Добрич до Пловдив

Най-евтините билети за влак Добрич - Пловдив могат да бъдат намерени само за 9,61 лв., ако имате късмет, или средно за 18,07 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,36 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с влак

Когато пътувате до Пловдив с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Добрич до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Добрич до Пловдив от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Добрич до Пловдив Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.78kg
Автобус
22.27kg
Полет
59.38kg
Кола
47.51kg
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Пловдив с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Добрич и Пловдив са 20.78kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Добрич и Пловдив? Като вземете влака между Добрич и Пловдив, ще спестите 38.6kg CO2 емисии спрямо полет, 1.49kg спрямо автобус и 26.73kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Добрич до Пловдив?
Билет влак от Добрич до Пловдив е 22,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,11 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Добрич до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Добрич до Пловдив е 5,11 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Добрич и Пловдив от влак?
Добрич до Пловдив е 296,91 km.
Колко време трае влак между Добрич и Пловдив?
Добрич до Пловдив е средно 9 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 45 мин.
Колко влак на ден преминават от Добрич до Пловдив?
Добрич до Пловдив има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Добрич до Пловдив?
Най-ранният влак от Добрич до Пловдив тръгва на 05:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Добрич до Пловдив?
Последният влак от Добрич до Пловдив тръгва на 20:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Добрич до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,11 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Добрич до Пловдив от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Добрич и Пловдив е 7 ч 45 мин.
Има ли директен влак от Добрич към Пловдив?
Да, има директен влак между Добрич и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Пловдив от влак?
Пътуването на влак от Добрич до Пловдив създава 20.78kg CO2 емисии.

Отидете локално от Добрич

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Добрич

Други дестинации от Добрич

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути