Намерете влак от Пловдив до Шумен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 48 мин.
Връзки на ден 21
Първо заминаване: 03:12
Последно отпътуване: 23:52
Разстояние 217km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Шумен

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Шумен с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Шумен.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Шумен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Шумен от 8,90 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,14 лв..

Влакове от Пловдив до Шумен


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Шумен?

Влаковете до Шумен могат да заминат от ПЛОВДИВ и да пристигнат на ШУМЕН.

Колко връзки дневно има до Шумен от Пловдив с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Шумен с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Шумен с влак?

Необходими са средно 8 hours and 28 minutes да стигнете до Шумен с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 10 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 03:11, докато последният тръгва от Пловдив в 23:11.