Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Шумен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Шумен

откривам

Пътуване от Пловдив до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Пловдив да се Шумен с влак

разстояние 217 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Шумен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 39 мин.
ПЛОВДИВ - ШУМЕН
08:10 - 15:49
9,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 6 ч. 14 мин.
ПЛОВДИВ - ШУМЕН
16:10 - 22:24
10,05 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 6 ч. 20 мин.
ПЛОВДИВ - ШУМЕН
02:50 - 09:10
10,05 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 7 ч. 44 мин.
ПЛОВДИВ - ШУМЕН
10:25 - 18:09
10,40 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 10 ч. 30 мин.
ПЛОВДИВ - ШУМЕН
14:00 - 00:30
12,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 9 ч. 56 мин.
ПЛОВДИВ - ШУМЕН
22:00 - 07:56
12,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 10 ч. 3 мин.
ПЛОВДИВ - ШУМЕН
12:00 - 22:03
13,43 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Шумен с влак?

При разстояние от 217 km между Пловдив и Шумен, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Шумен?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Шумен тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Шумен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Шумен с влак?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като ПЛОВДИВ. Те ви свързват със спирки, включително ШУМЕН в Шумен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Шумен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Шумен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33