Намерете влак от Пловдив до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,95 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 25 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 08:10
Последно отпътуване 02:50
разстояние 217 km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Шумен

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Шумен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Шумен от 9,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,79 лв..

Влакове от Пловдив до Шумен: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Шумен.

Влакове от Пловдив до Шумен

Кога заминават влаковете до Шумен и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 8 ч. 25 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Шумен за 6 ч. 14 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 08:10, докато последният тръгва в 02:50.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Шумен?

Влаковете до Шумен заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ШУМЕН.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има за пътуване до Шумен от Пловдив с влак?

Ако желаете да отидете в Шумен от Пловдив с влак, 8 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 8 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Шумен с влак, има 8 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 8 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.