Влак Пловдив - Шумен цени от 18,08 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Шумен с влак

Пътуването от Пловдив до Шумен от влак е 217,13 km и отнема 9 ч 38 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Шумен от влак само за 18,08 лв. или за 29,63 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,08 лв..

Най-ниската цена18,08 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 38 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена18,08 лв.
Най-висока цена29,63 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние217,13 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Shumen

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Пловдив до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Шумен?

Цените на билетите за влак от Пловдив до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до Шумен ще струват 18,08 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 22,97 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 22,97 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Шумен.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Шумен с влак?

Пътуването от Пловдив до Шумен с влак обикновено отнема 9 ч 38 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 217,13 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 38 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Пловдив и Шумен е около 217,13 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 38 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Шумен продължават 6 ч 48 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Шумен?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: Boulevard Madara 5,Shumen, Shumen (Avtogara). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Шумен?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от Пловдив до Шумен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Шумен. Има 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Shumen

Евтини билети за влак от Пловдив до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 16,71 лв. до 20,25 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 17% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Шумен

Най-евтините билети за влак Пловдив - Шумен могат да бъдат намерени само за 17,59 лв., ако имате късмет, или средно за 18,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,08 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.2kg
Автобус
16.28kg
Полет
43.43kg
Кола
34.74kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Шумен са 15.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Шумен? Като вземете влака между Пловдив и Шумен, ще спестите 28.23kg CO2 емисии спрямо полет, 1.08kg спрямо автобус и 19.54kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Шумен?
Билет влак от Пловдив до Шумен е 22,97 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,08 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Шумен е 18,08 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Шумен от влак?
Пловдив до Шумен е 217,13 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Шумен?
Пловдив до Шумен е средно 9 ч 38 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 48 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Шумен?
Пловдив до Шумен има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Шумен?
Най-ранният влак от Пловдив до Шумен тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Шумен?
Последният влак от Пловдив до Шумен тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,08 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Шумен е 6 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Шумен?
Да, има директен влак между Пловдив и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Шумен създава 15.2kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути