Намерете влак от София до Благоевград

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от София до Благоевград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Благоевград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

София да се Благоевград с влак

Продължителност на пътуването 2 ч. 43 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 07:01
Последно отпътуване 19:30
разстояние 78 km
Заминаване София
Пристигане Благоевград
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Благоевград всеки ден

 
Днес
Още
11,98 лв.
Утре
Още
11,98 лв.
След 2 дни
Още
Още
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
12 лв.
След 5 дни
Още
11,98 лв.
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
10
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

София - Благоевград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от София до Благоевград с влак?

За да стигнете по-бързо от София до Благоевград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Благоевград ще завършат пътуването в 2 ч.. Средно ще ви отнеме около 2 ч. 36 мин., за да пътувате 78 km между София и Благоевград.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Благоевград?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 05:25, а последното - в 19:30. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Благоевград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Благоевград?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като СОФИЯ and Sofia-Sever. Те ви свързват със спирки, включително БЛАГОЕВГРАД, БЛАГОЕВГРАД - СП. and Blagoevgrad в Благоевград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Благоевград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Благоевград?

Ще можете да пътувате от София до Благоевград, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 12 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 14 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Благоевград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 8 директни връзки от София до Благоевград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване