Намерете влак от София до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,09 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 39 мин.
връзки на ден 17
Първо заминаване 07:35
Последно отпътуване 22:30
разстояние 78 km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Благоевград

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Каква е цената на билетите за влак от София до Благоевград?

Средната цена на билети за влак от София до Благоевград е 3,77 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Благоевград могат да бъдат около 0,09 лв..

Кои фирми ви отвеждат от София до Благоевград с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Благоевград.

Цена на билет - всеки ден

9,99 лв. 9,99 лв. 9,99 лв. Още Още Още 9,99 лв.

Влакове от София до Благоевград

За колко време ще отидете от София до Благоевград с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Благоевград тръгва в 07:35, последният е насрочен за 22:30. Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 39 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Благоевград за 2 ч. 5 мин..

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Благоевград?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на БЛАГОЕВГРАД and БЛАГОЕВГРАД - СП..

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има до Благоевград от София с влак?

17 влакови връзки съществуват дневно до Благоевград от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 8 директни линии, спрямо 9 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Благоевград от София, моля имайте предвид, че има 17 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 8 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.