Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Благоевград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Благоевград

откривам

Пътуване от София до Благоевград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Благоевград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

София да се Благоевград с влак

разстояние 78 km
Заминаване София
Пристигане Благоевград
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Благоевград всеки ден

 
Днес
12,01 лв.
Утре
12,01 лв.
След 2 дни
11,99 лв.
След 3 дни
12,01 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
12,32 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Благоевград

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

9,99 лв.

Дата
четвъртък 26 май 2022
Traventuria-logo
Sofia Bus station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1 - Blagoevgrad Bus stop, Dimiter Solunski Blvd. 23
17:30 - 19:01
Traventuria
1 ч. 31 мин.
CO2: 2.74kg
Най-

Колко време отнема пътуването от София до Благоевград с влак?

Разстоянието между София и Благоевград е приблизително 78 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Благоевград?

Първият отпътуващ през нощта от София до Благоевград тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Благоевград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Благоевград?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те ви свързват със спирки, включително БЛАГОЕВГРАД and БЛАГОЕВГРАД - СП. в Благоевград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Благоевград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Благоевград?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване