Намерете влак от Дупница до Атина

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Дупница до Атина с влак

Пътуването от Дупница до Атина от влак е 479,97 km и отнема 12 ч 54 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 18:43 ч. и последното на 19:00 ч.. Възможно е да пътувате от Дупница до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването12 ч 54 мин
Връзка на ден2
Първо заминаване18:43 ч.
Последно заминаване19:00 ч.
Разстояние479,97 km
ЗаминаванеДупница
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Dupnitsa до Athens

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Дупница до Атина с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Дупница до Атина? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Дупница до Атина с влак?

Най-евтините билети за влак от Дупница до Атина струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Дупница до Атина.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дупница до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Дупница до Атина.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Дупница до Атина с влак?

Пътуването между Дупница и Атина с влак е приблизително 479,97 km. Ще ви отнеме около 12 ч 54 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Дупница и Атина продължава около 479,97 km и обикновено отнема приблизително 12 ч 54 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 12 ч 1 мин. Ако се опитвате да стигнете от Дупница до Атина възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Дупница до Атина?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Дупница до Атина, който обикновено тръгва в 18:43 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 19:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Дупница в 18:43 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 19:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Дупница и Атина. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Дупница до Атина с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Дупница от следните спирки: Dupnica, Bus Station. Пристигайки в Атина, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Siamos Tours Athens,Athens - Any hotel,Athens Karolou. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Атина.

Колко пъти на ден има пътувания от Дупница до Атина?

Ако искате да стигнете от Дупница до Атина, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Дупница и Атина. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дупница до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dupnitsa до Athens

Евтини билети за влак от Дупница до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дупница до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дупница до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дупница до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dupnitsa до Athens

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Дупница до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дупница до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Дупница до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
33.6kg
Автобус
36kg
Полет
95.99kg
Кола
76.79kg
Какви са емисиите на CO2 за Дупница до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Дупница и Атина са 33.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Дупница и Атина? Като вземете влака между Дупница и Атина, ще спестите 62.39kg CO2 емисии спрямо полет, 2.4kg спрямо автобус и 43.19kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Дупница и Атина от влак?
Дупница до Атина е 479,97 km.
Колко време трае влак между Дупница и Атина?
Дупница до Атина е средно 12 ч 54 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 12 ч 1 мин.
Колко влак на ден преминават от Дупница до Атина?
Дупница до Атина има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Дупница до Атина?
Най-ранният влак от Дупница до Атина тръгва на 18:43 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Дупница до Атина?
Последният влак от Дупница до Атина тръгва на 19:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дупница до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Дупница и Атина е 12 ч 1 мин.
Има ли директен влак от Дупница към Атина?
Да, има директен влак между Дупница и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Дупница до Атина от влак?
Пътуването на влак от Дупница до Атина създава 33.6kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дупница

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дупница

Други дестинации от Дупница

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути