Влак София - Добрич цени от 12,00 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Добрич с влак

Пътуването от София до Добрич от влак е 378,83 km и отнема 10 ч 8 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Добрич от влак само за 12,00 лв. или за 30,92 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,00 лв..

Най-ниската цена12,00 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 8 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена12,00 лв.
Най-висока цена30,92 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние378,83 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеДобрич
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Dobrich

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от София до Добрич с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Добрич. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от София до Добрич?

Средно билетът за влак от София до Добрич ще ви струва 25,14 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 12,00 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Добрич варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 25,14 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от София до Добрич с влак?

Средното време за пътуване е 10 ч 8 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 378,83 km от София до Добрич. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Добрич да отнеме повече от 10 ч 8 мин. За да стигнете по-бързо от София до Добрич, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Добрич ще завършат пътуването в 9 ч 4 мин. Средно ще ви отнеме около 10 ч 8 мин, за да пътувате 378,83 km между София и Добрич.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Добрич?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 07:00 ч., а последното - в 22:55 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Добрич могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 07:00 ч., а последният - в 22:55 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Добрич могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Добрич с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Добрич. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Те се свързват със спирки, включително в Добрич. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Добрич.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Добрич?

Точният брой на пътуванията от София до Добрич може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Добрич. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Добрич варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Dobrich

Евтини билети за влак от София до Добрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Добрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Добрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Добрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Dobrich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,00 лв. до 26,46 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 55% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Добрич

Най-евтините билети за влак София - Добрич могат да бъдат намерени само за 11,45 лв., ако имате късмет, или средно за 20,14 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,60 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Добрич с влак

Когато пътувате до Добрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Добрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Добрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Добрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
26.52kg
Автобус
28.41kg
Полет
75.77kg
Кола
60.61kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Добрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Добрич са 26.52kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Добрич? Като вземете влака между София и Добрич, ще спестите 49.25kg CO2 емисии спрямо полет, 1.89kg спрямо автобус и 34.09kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Добрич?
Билет влак от София до Добрич е 25,14 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Добрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Добрич е 12,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Добрич от влак?
София до Добрич е 378,83 km.
Колко време трае влак между София и Добрич?
София до Добрич е средно 10 ч 8 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Добрич?
София до Добрич има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Добрич?
Най-ранният влак от София до Добрич тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Добрич?
Последният влак от София до Добрич тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Добрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Добрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Добрич е 9 ч 4 мин.
Има ли директен влак от София към Добрич?
Да, има директен влак между София и Добрич.
Какви са емисиите на CO2 за София до Добрич от влак?
Пътуването на влак от София до Добрич създава 26.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Добрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути