Намерете влак от София до Добрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,82 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 42 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 10:05
Последно отпътуване 01:46
разстояние 378 km

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Добрич на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Добрич. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Добрич, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Каква е цената на билетите за влак от София до Добрич?

Средната цена на билети за влак от София до Добрич е 13,33 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Добрич могат да бъдат около 12,82 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от София до Добрич?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Добрич.

Влакове от София до Добрич

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Добрич

Средната продължителност на пътуването е 10 ч. 42 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Добрич за 8 ч. 54 мин.. Първият влак тръгва от София в 10:05, докато последният тръгва в 01:46.

На кои станции можете да хванете влака до Добрич и къде ще пристигнете?

Влаковете до Добрич ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на ДОБРИЧ and ДОБРИЧ - СЕВЕР.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Пътуване с влак до Добрич от София: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Добрич от София с влак, 11 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 11 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Добрич в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Добрич от София, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 11 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.