• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Добрич

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Добрич

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Добрич

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Добрич. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

София да се Добрич с влак

разстояние 378 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч.
СОФИЯ - ДОБРИЧ
16:10 - 01:10
12,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 8 ч. 54 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - ДОБРИЧ
16:16 - 01:10
12,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 11 ч. 5 мин.
СОФИЯ - ДОБРИЧ - СЕВЕР
01:40 - 12:45
12,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 20 мин.
СОФИЯ - ДОБРИЧ
01:40 - 11:00
12,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 59 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - ДОБРИЧ - СЕВЕР
01:46 - 12:45
12,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 14 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - ДОБРИЧ
01:46 - 11:00
12,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 10 ч. 8 мин.
СОФИЯ - ДОБРИЧ
10:05 - 20:13
13,63 лв.

Колко време отнема да се стигне от София до Добрич с влак?

Разстоянието между София и Добрич е приблизително 379 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Добрич?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Добрич могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от София до Добрич?

Можете да тръгнете от София на спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Добрич на следните спирки: ДОБРИЧ and ДОБРИЧ - СЕВЕР. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Добрич. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Добрич се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.