Намерете влак от София до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 1 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 16:06
Разстояние 193km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Велико Търново

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Велико Търново?

За да стигнете до Велико Търново с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от София до Велико Търново?

Билетите за влак от София до Велико Търново струват средно 13,83 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,65 лв..

Цена на билет София - Велико Търново всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
19 лв.19 лв.21 лв.19 лв.21 лв.19 лв.19 лв.

Влакове от София до Велико Търново


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко влакови връзки има от София до Велико Търново всеки ден?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Велико Търново и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Велико Търново за 4 hours and 20 minutes, но средно отнема 5 hours and 21 minutes. Първият влак, водещ до Велико Търново е в 07:11, докато последният тръгва от София в 16:11.