Влак София - Велико Търново цени от 3,91 лв.

22/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Велико Търново с влак

Пътуването от София до Велико Търново от влак е 192,77 km и отнема 5 ч 25 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 ч. и последното на 18:36 ч.. Възможно е да пътувате от София до Велико Търново от влак само за 3,91 лв. или за 19,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,91 лв..

Най-ниската цена3,91 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 25 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена3,91 лв.
Най-висока цена19,57 лв.
Първо заминаване10:00 ч.
Последно заминаване18:36 ч.
Разстояние192,77 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Veliko Tarnovo

Дата на заминаване
събота, 22 юни 2024 г.

Пътуването ви от София до Велико Търново с Virail

Планирате да пътувате от София до Велико Търново? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от София до Велико Търново?

Когато пътувате от София до Велико Търново, можете да очаквате да платите средно около 8,69 лв.. Може да успеете да намерите цени до 3,91 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от София до Велико Търново ще ви струва 8,69 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Велико Търново с влак?

Средното време за пътуване е 5 ч 25 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 192,77 km от София до Велико Търново. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Велико Търново да отнеме повече от 5 ч 25 мин. За да стигнете по-бързо от София до Велико Търново, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Велико Търново ще завършат пътуването в 4 ч 28 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 25 мин, за да пътувате 192,77 km между София и Велико Търново.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Велико Търново?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Велико Търново, който тръгва в 10:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:36 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 10:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 18:36 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Велико Търново. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Велико Търново с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Велико Търново. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Veliko Tarnovo Vasil Levski в Велико Търново. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Велико Търново.

Колко ежедневни пътувания има от София до Велико Търново?

Ако искате да стигнете от София до Велико Търново, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 10 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между София и Велико Търново. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 10 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Veliko Tarnovo

Евтини билети за влак от София до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Veliko Tarnovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Велико Търново

Най-евтините билети за влак София - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 7,32 лв., ако имате късмет, или средно за 8,72 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 9,39 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.49kg
Автобус
14.46kg
Полет
38.55kg
Кола
30.84kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Велико Търново са 13.49kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Велико Търново? Като вземете влака между София и Велико Търново, ще спестите 25.06kg CO2 емисии спрямо полет, 0.97kg спрямо автобус и 17.35kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Велико Търново?
Билет влак от София до Велико Търново е 8,69 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,91 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Велико Търново е 3,91 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Велико Търново от влак?
София до Велико Търново е 192,77 km.
Колко време трае влак между София и Велико Търново?
София до Велико Търново е средно 5 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Велико Търново?
София до Велико Търново има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Велико Търново?
Най-ранният влак от София до Велико Търново тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Велико Търново?
Последният влак от София до Велико Търново тръгва на 18:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,91 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Велико Търново е 4 ч 28 мин.
Има ли директен влак от София към Велико Търново?
Да, има директен влак между София и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за София до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от София до Велико Търново създава 13.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути