Намерете влак от София до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,70 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 23 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 10:10
Последно отпътуване 18:36
разстояние 193 km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Велико Търново

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Велико Търново. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват билетите за влак от София до Велико Търново?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Велико Търново също само за 7,70 лв., докато средната цена е 8,41 лв..

Кои фирми пътуват от София до Велико Търново с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Велико Търново, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

16,60 лв. 16,60 лв. 16,60 лв. Още 16,59 лв. 16,60 лв. Още

Влакове от София до Велико Търново

За колко време ще отидете от София до Велико Търново с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 5 ч. 23 мин. да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 4 ч. 28 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 10:10, докато последният тръгва от София в 18:36.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново могат да заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и да пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Велико Търново от София: колко връзки дневно има?

10 влакови връзки съществуват дневно до Велико Търново от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 10 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от София, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 10 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.