Намерете влак от Ямбол до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,69лв.
Продължителност на пътуването 56 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 00:16
Последно отпътуване: 19:35
Разстояние 71km

С virail са най-евтините билети за влак от Ямбол до Стара Загора

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Ямбол до Стара Загора. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ямбол до Стара Загора?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Ямбол до Стара Загора, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Стара Загора?

Билетите за влак от Ямбол до Стара Загора струват средно 7,25 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,10 лв..

Влакове от Ямбол до Стара Загора


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Стара Загора и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Стара Загора на ЯМБОЛ, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Стара Загора от Ямбол с влак?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Ямбол, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 10 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Ямбол до Стара Загора

Необходими са средно 1 hour and 1 minute да стигнете до Стара Загора с влак, но ще ви отнеме 46 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 00:11, докато последният тръгва от Ямбол в 19:11.