Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Ямбол

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Ямбол

откривам

Пътуването ви от София до Ямбол с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Ямбол? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

София да се Ямбол с влак

разстояние 261 km
Заминаване София
Пристигане Ямбол
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Ямбол всеки ден

 
Днес
29,33 лв.
Утре
29,33 лв.
След 2 дни
29,33 лв.
След 3 дни
29,33 лв.
След 4 дни
29,33 лв.
След 5 дни
29,33 лв.
След 6 дни
31,66 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Ямбол

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

31,66 лв.

Дата
сряда 1 юни 2022
Dichoni-logo
Serdika - Yambol Bus Station
15:30 - 19:10
Dichoni
3 ч. 40 мин.
CO2: 9.19kg
Най-

Колко дълго е пътуването от София до Ямбол с влак?

Пътуването от София до Ямбол с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 262 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от София до Ямбол?

Първият отпътуващ през нощта от София до Ямбол тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Ямбол. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Ямбол?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Пристигайки в Ямбол, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ЯМБОЛ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Ямбол.

Колко пътувания от София до Ямбол има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване