Намерете влак от София до Ямбол

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 52 мин.
Връзки на ден 105
Първо заминаване: 06:59
Последно отпътуване: 00:05
Разстояние 261km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Ямбол

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Ямбол. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от София до Ямбол с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Ямбол.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Ямбол?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Ямбол за 6,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Ямбол струват средно 24,55 лв..

,

Цена на билет София - Ямбол всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
23,84 лв.21,51 лв.23,84 лв. Още 21,51 лв. Още Още

Влакове от София до Ямбол


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Ямбол и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и пристигат на ЯМБОЛ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Ямбол от София с влак?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Ямбол с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Ямбол

Първият влак до Ямбол тръгва в 06:11, докато последният в 23:11. Пътуването продължава средно 5 hours and 37 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Ямбол за 4 hours and 55 minutes.