Влак София - Ямбол цени от 3,70 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Ямбол с влак

Пътуването от София до Ямбол от влак е 261,35 km и отнема 6 ч 52 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 ч. и последното на 22:25 ч.. Възможно е да пътувате от София до Ямбол от влак само за 3,70 лв. или за 17,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,70 лв..

Най-ниската цена3,70 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 52 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена3,70 лв.
Най-висока цена17,06 лв.
Първо заминаване01:04 ч.
Последно заминаване22:25 ч.
Разстояние261,35 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеЯмбол
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Yambol

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуването ви от София до Ямбол с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Ямбол. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Ямбол?

Средно билетът за влак от София до Ямбол ще ви струва 8,18 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 3,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Ямбол варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 8,18 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Ямбол с влак?

Пътуването от София до Ямбол с влак обикновено отнема 6 ч 52 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 261,35 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 52 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Ямбол с влак обикновено отнема 6 ч 52 мин, за да се измине разстояние от 261,35 km. Най-краткото пътуване от София до Ямбол ще ви отнеме 4 ч 52 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ямбол е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от София до Ямбол?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Ямбол, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Yambol Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Ямбол.

Колко ежедневни пътувания има от София до Ямбол?

Ако искате да стигнете от София до Ямбол, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 14 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между София и Ямбол. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 10 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Yambol

Евтини билети за влак от София до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Yambol

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Ямбол

Най-евтините билети за влак София - Ямбол могат да бъдат намерени само за 6,73 лв., ако имате късмет, или средно за 9,09 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,88 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ямбол с влак

Когато пътувате до Ямбол с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Ямбол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Ямбол от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Ямбол Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.29kg
Автобус
19.6kg
Полет
52.27kg
Кола
41.82kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Ямбол с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Ямбол са 18.29kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Ямбол? Като вземете влака между София и Ямбол, ще спестите 33.98kg CO2 емисии спрямо полет, 1.31kg спрямо автобус и 23.53kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Ямбол?
Билет влак от София до Ямбол е 8,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Ямбол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Ямбол е 3,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Ямбол от влак?
София до Ямбол е 261,35 km.
Колко време трае влак между София и Ямбол?
София до Ямбол е средно 6 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 52 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Ямбол?
София до Ямбол има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Ямбол?
Най-ранният влак от София до Ямбол тръгва на 01:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Ямбол?
Последният влак от София до Ямбол тръгва на 22:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Ямбол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Ямбол?
Има средно 4 от София до Ямбол.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Ямбол от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Ямбол е 4 ч 52 мин.
Има ли директен влак от София към Ямбол?
Да, има директен влак между София и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за София до Ямбол от влак?
Пътуването на влак от София до Ямбол създава 18.29kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути