Намерете влак от София до Ямбол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,25 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 46 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 07:20
Последно отпътуване 01:50
разстояние 261 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Ямбол

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Ямбол. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Ямбол?

Билетите за влак от София до Ямбол струват средно 11,13 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,25 лв..

Кои фирми ви отвеждат от София до Ямбол с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Ямбол.

Цена на билет - всеки ден

21,51 лв. 21,51 лв. Още 21,51 лв. 21,51 лв. Още Още

Влакове от София до Ямбол

Колко време ви трябва, за да стигнете до Ямбол с влак?

Докато първият влак до Ямбол тръгва в 07:20, последният е насрочен за 01:50. Средната продължителност на пътуването е 6 ч. 46 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ямбол за 4 ч. 52 мин..

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Ямбол?

Влаковете до Ямбол ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на ЯМБОЛ.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Ямбол от София: колко връзки дневно има?

13 влакови връзки съществуват дневно до Ямбол от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 4 директни линии, спрямо 9 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Ямбол в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Ямбол от София, моля имайте предвид, че има 13 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 4 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.