Полет София - Пловдив цени от 272,00 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Пловдив с полет

Пътуването от София до Пловдив от полет е 132,07 km и отнема 26 ч 4 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 05:10 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Пловдив от полет само за 272,00 лв. или за 782,72 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 272,00 лв..

Най-ниската цена272,00 лв.
Продължителност на пътуването26 ч 4 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена272,00 лв.
Най-висока цена782,72 лв.
Първо заминаване05:10 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние132,07 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПловдив
ПревозвачиeasyJet UK, Air BaganОще

Полет Билети от Sofia до Plovdiv

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Пловдив

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Пловдив? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от София до Пловдив със самолет?

Самолетен билет от София до Пловдив ще ви струва средно 459,77 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 272,00 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема пътуването от София до Пловдив със самолет?

При разстояние от 132,07 km между София и Пловдив, обикновено отнема 26 ч 4 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 26 ч 4 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от София до Пловдив, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Пловдив ще завършат пътуването през 12 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 26 ч 4 мин, за да пътувате 132,07 km между София и Пловдив.

Кога тръгват заминаващите от София до Пловдив?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Пловдив, който обикновено тръгва в 05:10 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Пловдив, който тръгва в 05:10 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading train en Use Virail to find the best way to travel from София to Пловдив

Кои летища се използват при пътуване от София до Пловдив?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от София от следните летища: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Plovdiv Central Train Station. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Пловдив?

Ще можете да пътувате от София до Пловдив, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 10 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Пловдив, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от София до Пловдив всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 10 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Plovdiv

Евтини билети за полет от София до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Plovdiv

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 202,53 лв. до 1034,47 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 80% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от София до Пловдив

Най-евтините самолетни билети София - Пловдив могат да бъдат намерени само за 142,01 лв., ако имате късмет, или средно за 198,38 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 429,07 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив със самолет

Когато пътувате до Пловдив със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда British Airways, Turkish Airlines and Wizz Air от София до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Пловдив от plane.
съоръжения British Airways Turkish Airlines Wizz Air Aegean Airlines Bulgaria Air Air Serbia Ryanair
wifi WiFi check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check check

София до Пловдив Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
9.24kg
Автобус
9.91kg
Полет
26.41kg
Кола
21.13kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от София до Пловдив?
Билет полет от София до Пловдив е 459,77 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 272,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Пловдив е 272,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Пловдив от полет?
София до Пловдив е 132,07 km.
Колко време трае полет между София и Пловдив?
София до Пловдив е средно 26 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 12 ч 35 мин.
Какви компании работят от София до Пловдив?
София до Пловдив се покрива от оператор(и) 10. Можете да намерите на Virail easyJet UK, Air Bagan, British Airways, Turkish Airlines, Wizz Air, Royal Khmer Airlines, Aero Services Executive, Aegean Airlines, Bulgaria Air, Air Serbia and Ryanair предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от София до Пловдив?
София до Пловдив има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от София до Пловдив?
Най-ранният полет от София до Пловдив тръгва на 05:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от София до Пловдив?
Последният полет от София до Пловдив тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 272,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Пловдив от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между София и Пловдив е 12 ч 35 мин.
Има ли директен полет от София към Пловдив?
Да, има директен полет между София и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за София до Пловдив от полет?
Пътуването на полет от София до Пловдив създава 26.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути