Полет София - Пловдив цени от 82,03лв.

Започва от
82,03лв.
откривам

София до Пловдив с полет

Пътуването от София до Пловдив от полет е 131,9 km и отнема 7 ч. 45 мин.. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:55 и последното на 00:55. Възможно е да пътувате от София до Пловдив от полет само за 82,03лв. или за 2 143,68лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 82,03лв..

Най-добра цена 82,03лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 45 мин.
Връзка на ден 9
Най-ниската цена 82,03лв.
Най-висока цена 2 143,68лв.
Първо заминаване 06:55
Последно заминаване 00:55
Разстояние 131,9 km
Заминаване София
Пристигане Пловдив
Превозвачи easyJet UK, Wizz Air,

Полет Билети от София до Пловдив

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  140,58лв.
  26°
  Oct 09
  82,11лв.
  27°
  Oct 10
  Още
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от София до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват самолетните билети от София до Пловдив?

Самолетен билет от София до Пловдив ще ви струва средно 402,88лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 76,32лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Пловдив

 
Sep 26
вторник
20°
10,08лв.
15,65лв.
Sep 27
сряда
19°
10,08лв.
15,65лв.
Sep 28
четвъртък
20°
10,08лв.
15,65лв.
Sep 29
петък
22°
5,05лв.
15,65лв.
Sep 30
събота
23°
10,08лв.
15,65лв.
Oct 01
неделя
23°
10,06лв.
15,65лв.
Oct 02
понеделник
23°
10,08лв.
15,65лв.
Евтини билети за от София до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Пловдив

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 244лв. до 1 024лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 76% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив със самолет

Когато пътувате до Пловдив със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Услуги на борда Wizz Air, Vueling и Ryanair от София до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Пловдив от полет.
съоръжения Wizz Air Vueling Ryanair Lufthansa Bulgaria Air Turkish Airlines Aegean Airlines Air Serbia TAROM
WiFi
Багаж
Храни и напитки

София до Пловдив Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
9.3kg
Автобус
61.3kg
Полет
2,451.9kg
Кола
236.5kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от София до Пловдив?
Билет полет от София до Пловдив е 263,48лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 82,03лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Пловдив?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Пловдив е 82,03лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Пловдив от полет?
София до Пловдив е 131,9 km.
Колко време трае полет между София и Пловдив?
София до Пловдив е средно 27 ч. 14 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч. 45 мин..
Какви компании работят от София до Пловдив?
София до Пловдив се покрива от оператор(и) 15. Можете да намерите на Virail easyJet UK, Wizz Air, Air Bagan, Vueling, Ryanair, Emirates Airlines, Big Sky Airlines, Aero Services Executive, Lufthansa, Bulgaria Air, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Royal Khmer Airlines, Air Serbia, TAROM предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от София до Пловдив?
София до Пловдив има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от София до Пловдив?
Най-ранният полет от София до Пловдив тръгва на 06:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от София до Пловдив?
Последният полет от София до Пловдив тръгва на 00:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Пловдив?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 82,03лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Пловдив?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Пловдив. Можете да преминете от Sofia и можете да стигнете до Plovdiv.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Пловдив от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между София и Пловдив е 7 ч. 45 мин..
Има ли директен полет от София към Пловдив?
Да, има директен полет между София и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за София до Пловдив от полет?
Пътуването на полет от София до Пловдив създава 2,451.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути