Влак София - Дългопол цени от 10,80 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
10,80 лв.

София до Дългопол с влак

Пътуването от София до Дългопол от влак е 330,74 km и отнема 9 ч 17 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 00:40 ч. и последното на 23:16 ч.. Възможно е да пътувате от София до Дългопол от влак само за 10,80 лв. или за 13,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,80 лв..

Най-ниската цена10,80 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 17 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена10,80 лв.
Най-висока цена13,82 лв.
Първо заминаване00:40 ч.
Последно заминаване23:16 ч.
Разстояние330,74 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеДългопол
ПревозвачиBDZ

Стигнете от София до Дългопол с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Дългопол? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Дългопол, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Дългопол?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Дългопол. Средно обаче ще платите около 11,80 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 10,80 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Дългопол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 11,80 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Дългопол.

Колко време отнема да се стигне от София до Дългопол с влак?

Разстоянието между София и Дългопол е приблизително 330,74 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 17 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Дългопол с влак обикновено отнема 9 ч 17 мин, за да се измине разстояние от 330,74 km. Най-краткото пътуване от София до Дългопол ще ви отнеме 7 ч 18 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Дългопол е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от София до Дългопол?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дългопол на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Дългопол. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Дългопол?

Маршрутът от София до Дългопол се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 15 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Дългопол, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 14 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Дългопол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Дългопол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Дългопол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Дългопол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Дългопол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Дългопол

Най-евтините билети за влак София - Дългопол могат да бъдат намерени само за 8,94 лв., ако имате късмет, или средно за 10,27 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,98 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дългопол с влак

Когато пътувате до Дългопол с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Дългопол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Дългопол от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Дългопол Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
23.15kg
Автобус
24.81kg
Полет
66.15kg
Кола
52.92kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Дългопол с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Дългопол са 23.15kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Дългопол? Като вземете влака между София и Дългопол, ще спестите 43kg CO2 емисии спрямо полет, 1.66kg спрямо автобус и 29.77kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Дългопол?
Билет влак от София до Дългопол е 11,80 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,80 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Дългопол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Дългопол е 10,80 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Дългопол от влак?
София до Дългопол е 330,74 km.
Колко време трае влак между София и Дългопол?
София до Дългопол е средно 9 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 18 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Дългопол?
София до Дългопол има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Дългопол?
Най-ранният влак от София до Дългопол тръгва на 00:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Дългопол?
Последният влак от София до Дългопол тръгва на 23:16 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Дългопол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,80 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Дългопол?
Има средно 1 от София до Дългопол.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Дългопол от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Дългопол е 7 ч 18 мин.
Има ли директен влак от София към Дългопол?
Да, има директен влак между София и Дългопол.
Какви са емисиите на CO2 за София до Дългопол от влак?
Пътуването на влак от София до Дългопол създава 23.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Дългопол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути